Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birinin imza attığını görmek

Rüyada birinin imza attığını görmek

Rüyada birinin imza attığını görmek emek verdiği, ter döktüğü ve üzerinde çok çalıştığı işlerin istediği şekilde sonuçlanacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, çok sıkıntılar çektikten ve büyük üzüntüler yaşadıktan sonra işlerini toparlayacağına, yaptığı işle ilgili olarak çok hayırlı kararlar vereceğine, problemlerinin ve sorunlarının çözüleceğine, kendisini üzen ve kıran kişileri hayatından çıkaracağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, zor durumda kalınacağına, çok büyük üzüntüler ve endişeler yaşanacağına, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, yapılan işlerin yeterli kazanç sağlamayacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğranacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine delalettir.

Rüyada birinin imza attığını gördüyseniz:

  • Aniden biryere çağırılabilirsiniz, halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Rüyada birinin imza attığını görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının imza attığını görmek sorunlarından kurtulmak için sevdiği kişilerden yardım isteyeceğine ancak herhangi bir kişiden bir türlü yardım alamayacağına, aile bireyleri arasındaki bağların daha sıkı bir hal alacağına, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada başka birinin imza attığını görmek yenileneceğine, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine işarettir.

Rüyada ölmüş birinin imza attığını görmek geri kalan vaktini ibadetle geçireceğine, bolluk, bereket ve zenginlik sahibi olacağına, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, iş hayatında yaşadığı sıkıntıyı ister istemez ailesine de yansıtacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kağıda imza attığını görmek ferahlayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, rüya sahibinin hayatındaki en büyük aşkı yaşayacağına, kendisine yeni bir ev ve bu evin içine yeni eşyalar alacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine alamet eder.

Rüyada başbakanın imza attığını görmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, evlatlarından hayır bulacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine alamet eder.

Rüyada beyaz deftere imza atmak sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını çok zahmet çekmeden ortadan kaldıracağına, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine, verilen emeklerin kısa süre içinde getiri sağlamak yerine zarar vereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada futbolcudan imza almak şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, duygularını açığa vuracağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine, aile hayatında çok güzel gelişmelerin yaşayacağına ve işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments