Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın evine gitmek

Rüyada başbakanın evine gitmek

Rüyada başbakanın evine gitmek maddi olarak çok kayıp vereceğine, şüpheli bir olay yaşanacağına, bir kazadan, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, kendisine ihtiyacı olduğunu söyleyen birine elinden gelen en iyi şekilde yardım edeceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, sıkıntılarını kısa zaman içinde kimseden en ufak bir destek görmeden ortadan kaldıracağına, yüzünün güleceğine, sağlığının yerine geleceğine, hayatının güzelliklerle dolacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başbakanın evine gitmek gördüyseniz:

  • Acil karar vermek zorunda hissetmemelisiniz.

Rüyada başbakanın evine gitmek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, hayatı baştan aşağı değiştireceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, ele geçen fırsatların bir bir kaçırılacağına delalet eder.

Rüyada başbakanın yanına gitmek maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine, şansın önünün kesileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın arkasından gitmek art niyetli kişilere uyacağına, herhangi bir sağlık sorunu çekmeyeceğine, sevdiği kişiler ile büyük mutluluklar yaşayacağına delalettir.

Rüyada başbakanla bir yere gitmek hayallerin kısa süre içinde gerçeğe döneceğine, şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, yazgısının güzelleşeceğine, bazı iş birlikleri yapacağına, sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, bu sayede sorunlarından kurtulacağına, işlerini çok daha iyi bir duruma getireceğine işaret eder.

Rüyada başbakanla konuşmak yanına gitmek sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine, uzmanlığı dışındaki bu iş sayesinde kişinin çok zengin bir hayat süreceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine işaret eder.

Rüyada başbakanla camiye gitmek kazançlı işler yapacağına, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine ve çok büyük mutluluklar ve sevinçler yaşayacağına, büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine delalet eder.

Rüyada evine başbakan geldiğini görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, sorunların aile büyüklerinin yardımıyla çözüme kavuşacağına, zor zamanların geride kalacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanın evine geldiğini görmek her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, bir sebeple yataklara düşeceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments