Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanla camiye gitmek

Rüyada başbakanla camiye gitmek

Rüyada başbakanla camiye gitmek mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtuluşa erileceğine, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kişinin içinde bulunduğu durumun ve yaptığı hatalı davranışların ailesinin itibarını da sarsacağına, daha müreffeh zamanlar geçirileceğine, sevdiği kişilerden birisi için maddi bir yükün altına gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla camiye gitmek gördüyseniz:

  • İşinizi ilgilendiren veya ilişkilerinizle ilgili bazı konuların belli bir şekilde ilerlemesini istiyor olabilirsiniz.

Rüyada başbakanla camiye gitmek iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına, gösterişli halinin hemen fark edileceğine, ayıplanacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada başbakanın yanına gitmek hem de zengin biri olacağına, sorunların yakın zaman içinde çözüme ulaşacağına, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine inanılır.

Rüyada başbakanın evine gitmek yarasını saracağına, geçim zorluğundan kurtulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada başbakanın arkasından gitmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, gözyaşı döküleceğine ve uzun süre yüzün gülemez olacağına, o kişiye zararının dokunacağına işaret etmektedir.

Rüyada başbakanla konuşmak yanına gitmek maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, yasaklı ve günahlı işler yapacağına, iş hayatının tekrar toparlanmasının çok zor olacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanla bir yere gitmek hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine ve bu uğurda koşmaktan bir an olsun yorulmayacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına, baht açıklığına ve şansın döneceğine yorulur.

Rüyada uçarak camiye gitmek mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan rüya sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına, işlerinin çok iyi gideceğine, iş hayatında daha önce hayal edemediği kadar iyi bir kariyere sahip olacağına inanılır.

Rüyada camiye gitmek istemek işlerin büyüyeceğine, zor zamanların kolay bir şekilde atlatılacağına, sıkıntılardan, üzüntülerden ve musibetlerden alınan hayır duaları sayesinde kurtuluşa erileceğine, eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments