Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanın ekmek verdiğini görmek

Rüyada başbakanın ekmek verdiğini görmek

Rüyada başbakanın ekmek verdiğini görmek bol muhabbette olacağına, yeni bir iş hayatına sahip olunacağına, her anlamda güçleneceğine, hak yolundan uzaklaşacağına, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına, uzun bir hayat yaşayacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine, her işinde iyilikle karşılaşacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanın ekmek verdiğini gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığın için olaylar öncelikle sana hoş olmayan sürprizler gibi geliyor.

Rüyada başbakanın ekmek verdiğini görmek masraflarının azalacağına, ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, aile içinde geçim derdinin olmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada başbakanın hediye verdiğini görmek verilen vaatlerin yerine getirileceğine, yaşam refahının düşeceğine, işlerini düzeltmek için çok büyük adımlar atacağına ancak ne yaparsa yapsın yine sıkıntılı durumlara düşeceğine işaret eder.

Rüyada başbakanın altın verdiğini görmek kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, tabiri caizse hedefi on ikiden vuracağına, şansının açılacağına, işlerinin büyüyeceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine alamet eder.

Rüyada başbakanın bir şey verdiğini görmek şansın ve istikbalin açık olduğuna, maddi açıdan pek getirisi olmayacağına, ömür boyu kazanç getirecek bir işinin olacağına tabir olunur.

Rüyada başbakanın para verdiğini görmek uzun zamandır hasretini çektiği biriyle kavuşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına rivayet eder.

Rüyada birinin sana ekmek verdiğini görmek bunun kendisine de sevdiklerine de mutluluk katacağına, çok büyük ve sorunlu olayların altından çok rahat bir şekilde kalkılacağına, kişinin yaşamının değişeceğine tabir olunur.

Rüyada ölünün ekmek verdiğini görmek büyük bir tartışma yaşayacağına, uzun süre büyük üzüntüler duyulacağına, sağlık sorunları yüzünden çok sıkıntı çekileceğine, alacağı sevinçli bir haber sayesinde iş hayatı için yeni bir yol haritası çizeceğine ve bu sayede çok daha güzel bir hayat kuracağına delalettir.

Rüyada kediye ekmek verdiğini görmek kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments