Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başbakanı ziyaret etmek

Rüyada başbakanı ziyaret etmek

Rüyada başbakanı ziyaret etmek aile bireyleri için bazı yardımlarda bulunulacağına, yardıma ihtiyaç duyacağına, çocuk sahibi olmak istiyorsa da eşinin hamile haberini alacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, o kapıyı kapatacağına, başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına rivayet eder.

Rüyada başbakanı ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Başka kişileri zorlayarak ya da ısrarcı olarak ilerlemeye çalışmak tartışmaları beraberinde getirebilir.

Rüyada başbakanı ziyaret etmek iş hayatında büyük bir atılım yaparak rakiplerinin önüne geçeceğine, birçok kişinin takdirinin kazanılacağına, insanlar arasında hak ve adaleti gözetmeye inanılır.

Rüyada kabir ziyareti yapmak annesinin ve babasının ettiği dualarla sırtının yere gelmeyeceğine, rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ziyarette yasin okumak rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, yorumlanırken, uzun tırnak aynı zamanda borç alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada yaşlıları ziyaret etmek çok sevineceği ve hayatını farklı bir yöne götürecek bazı olaylar yaşanacağına, yeni bir işe gireceğine, düşman hususunda keder ve üzüntüye rivayet etmektedir.

Rüyada mezarlığa ziyaret etmek maddi olarak çok iyi bir konuma gelineceğine, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalet eder.

Rüyada türbeyi ziyaret ettiğini görmek çok mutlu bir hayata sahip olacağına ve kısmet dolu işlere gireceğine, ailevi sebeplerden ötürü çok yakın bir zaman içinde bazı tartışmalar yaşayacağına, yapılan çalışmaların tanıtılması, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine delalet eder.

Rüyada cami ziyaret etmek büyük bir ferahlık yaşanacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına, çeşitli gelişmeler yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada cumhurbaşkanını ziyaret etmek güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, söz sahibi olacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments