Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami ziyaret etmek

Rüyada cami ziyaret etmek

Rüyada cami ziyaret etmek sessiz ve huzur dolu günler geçireceğine, yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, yaptığı her hamle ile daha kötü bir olayla karşılaşacağına, sözünün ise herkes tarafından dinleneceğine, anne ve baba için çok lazım olan birşey alınacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, yakın zamanda ev ya da araba alacağına, dinlenmek için zaman yaratılmazsa bir süre sonra vücudun iflas edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada cami ziyaret etmek gördüyseniz:

  • Düşüncelerinize sımsıkı bağlı kalacaksınız.

Rüyada camiyi ziyaret etmek yaptığı işlerin günbegün artacağına, ancak bu durumun fazla sürmeyeceğine, işlerinin bereket getirip, yeni kazanç kapılarının açılmasına vesile olacağına rivayet eder.

Rüyada cami ziyaret etmek kötü duygularından arınacağına, pek çok kimseye yardımlarda bulunacağına, işyerine ve haneye bolluk ve bereket geleceğine delalettir.

Rüyada ziyaretten su içmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet eder.

Rüyada anneyi ziyaret etmek her şeyi arkasında bırakıp kendisi için hayırlı, temiz ve yeni bir sayfa açacağına, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sıkıntılarının artacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında çok zor zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada ölüleri ziyaret etmek ilerleyen zamanlarda çok iyi işlere imza atılacağına, varolan borçların ödeneceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, bir sebeple rüya sahibinin dinlenmesi ve kendisini toparlayana kadar işlerden uzak durması gerektiğine, aksi halde çok daha kötü bir durumla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada mezarlığı ziyaret etmek yaşayacağı ilk maddi sıkıntıda yapa yalnız kalacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada bayram ziyareti yapmak işinde geniş yetkilerle donatılacağına ve en yüksek makamdaki isim haline geleceğine, aile bireyleri arasında sürtüşmeler olacağına, ferah düzeyinin yükseleceğine yorulur.

Rüyada bayram ziyareti görmek sevinçli ve güzel haberler alınacağına, işlerin büyük başarılar getireceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kişinin yine eskisi gibi neşeli olacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments