Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağızda yemek

Rüyada ağızda yemek

Rüyada ağızda yemek az bir sermayeyle yeni atılımlar yapacağına, sağlığının yerinde olacağına, sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, özellikle kişinin farkında olmadığı bazı tehlikeli durumlarda aile yakınlarının desteği ile yara bere almadan ve fazla zarara uğramadan olaylardan sıyrılacağına, hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının çok yakın bir zamanda sona ereceğine, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, arzu ve isteklerine kavuşacağına delalettir.

Rüyada ağızda yemek gördüyseniz:

  • Olayları etkilemek için fazla çaba gösteriyor olabilirsiniz.

Rüyada ağızda yemek işlerinin açılacağına ve hayatının düzene gireceğine, güven kaybı yaşanacağına, kimselere muhtaç olmadan, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına yorulur.

Rüyada ağız yamulması görmek doğruluğu bulacağına, kıskançlık besleyen bir kişinin elinde bulunan imkanlarla yapmaya çalıştığı kötülüklere engel olunacağına, keyfin ve ağız tadının kaçacağına işaret eder.

Rüyada ağız dolusu iğne görmek uzun zamandan beri ağır aksak giden bir işin yakında hızlanacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine işarettir.

Rüyada ağız yarası görmek ilişkiye huzurun geleceğine, evlilik yolunda olanlar için sürecin istedikleri gibi sakin ve güzel geçeceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağız yıkamak yaşanacak kötü durumdan ötürü çok büyük bir üzüntü duyulacağına, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, rakiplerini ortaya koyacağı başarılı projeler sayesinde yenilgiye uğratacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağız dolusu kan tükürmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, sırrın kimselere söylenmeyeceğine ve unutulacağına, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına delalet eder.

Rüyada ağızda böcek görmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, isabetli adımlar atacağına delalettir.

Rüyada ağız şapırdatmak çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar arasında çok tanınan biri olacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments