Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız yamulması görmek

Rüyada ağız yamulması görmek

Rüyada ağız yamulması görmek sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, sıkıntılarının çözümü için önayak olacağına, hanenizde bolluk olacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına, konferans ve seminerlere katılacağına, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, harama ve zinaya bulaşmadan huzurla yaşayacağına, her şeyin yolunda gideceğine, ancak bu durumlardan yakın bir zaman önce evlendiği ve yuvasında çok mutlu olduğu bir kişi sayesinde çok zahmet çekmeden ve daha fazla üzülmeden kurtulacağına delalettir.

Rüyada ağız yamulması gördüyseniz:

  • Duygusal karmaşa veya karışıklıklar yaşamsal gerçeklikleri gölgeleyebilir.

Rüyada ağızda tuz görmek artık hep ileriye ve önüne bakacağına, hayatını çok daha iyi bir hale getireceğine, kendisini kötü hisseden ya da zorluk yaşayan arkadaşlarına en gerekli zamanlarda yardım eli uzatacağına delalet etmektedir.

Rüyada arkadaşınla ağız kavgası etmek korkularının, sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, çok büyük ve kazançlı projelere imza atacağına, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına inanılır.

Rüyada ağızda sakız çiğnemek can sıkıntısı olsa da çok uzun sürmeyeceği, çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine alamet eder.

Rüyada ağızda uçuk görmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerdeki yerini sağlamlaştıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağız içinde saç görmek verilen sözlerin tutulamayacağına, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve hiç yapmadığı bir işe girerek kendisini deneyeceğine işaret eder.

Rüyada ağız içinde kan görmek başın sıkıştığı anda etraftaki kişilerden yardım alınacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada ağız yamulması görmek hem iş hayatında hem aile hayatında çok büyük bolluk ve berekete vesile olacağına, iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, ayrılmış olanların kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda çiğ et görmek hayata sıkı sıkı sarılacak olan rüya sahibinin pozitif psikolojisi sayesinde hayatına çeki düzen vereceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, mutlu bir yuvanın temelinin atılacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments