Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız yıkamak

Rüyada ağız yıkamak

Rüyada ağız yıkamak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine ve bu sayede ne gelecek ne de işsiz ve aşsız kalma korkusu yaşamayacağına, yaşamının güzelliği ve kolaylığı sayesinde her zaman hayata sıkı sıkı bağlı olacağına, dualarının kabul olacağına, eski arkadaşlarından bir kısmıyla da görüşmeyi keseceğine, yapılan işte türlü zorluklarla karşılaşılacağına, sosyal hayatını da askıya alacağına, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine ve çok fazla vakit kaybetmeden bir çocuk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağız yıkamak gördüyseniz:

  • Ani hareketler belli bir girişiminizin başarısızlıkla sonuçlanmasına neden olabilir.

Rüyada ağız yıkamak hepsinin istediğiniz düzende ilerleyeceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, kendilerini toparlamaları ve işlerini düzeltmeleri için destek vereceğine, aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağıza parfüm sıkmak elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, maddi olarak çok büyük zorluklarla karşılaşacağına, rüya sahibinin şansının açılacağına inanılır.

Rüyada ağız çalkalamak yetenekleri sayesinde girdiği işlerde sevdiği kişileri çok mutlu edeceği olaylara gireceğine, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, sağlık sorunlarının sona ereceğine ve istenen her şeye kısa süre içinde ulaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağızda cam kırıkları görmek yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, saygın bir konuma gelerek etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve çok sevilip sayılacağına, onlar sayesinde dinde olgunlaşacağına, gelişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağızda yemek faydalı şeyler yapacağına, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına, girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağızda kan görmek rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine, tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, sevilen kişiler ile çok hayırlı bir karar verileceğine rivayet eder.

Rüyada ağızda kurt görmek çok büyük bir mutluluk duyulacağına, iş konusunda çevredeki kişilere önayak ve örnek olunacağına, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine ve kafasını yastığa rahat koyacağına işarettir.

Rüyada birisiyle ağız dalaşı yapmak hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hayatının olumlu yönde ilerleyeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments