Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyoda kaka görmek

Rüyada banyoda kaka görmek

Rüyada banyoda kaka görmek sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine, onları okula göndereceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, başarılarının eksilmeyeceğine, yollarının aksiliklerle kapanmayacağına, büyük fırsatlar ile işinde yükseleceğine, içindeki tüm sıkıntılardan kurtulup hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu yaşayacağına, kendisine zenginlik getirecek yatırımlar yapacağına, üzüntülü bir döneme girileceğine rivayet eder.

Rüyada banyoda kaka gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi sergilemek için bir çok fırsatla karşılaşacaksınız.

Rüyada banyoda kaka yapmak maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, hedeflerine ve amaçlarına ulaşacağına, hayata küsecek duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada banyoya kaka yapmak kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ticaretten yana şansının yaver gideceğine ve kendisini çok memnun edecek gelişmeler olacağına, ferahlığa çıkacağına ve kendisiyle birlikte bütün ailesini rahata erdireceğine delalet etmektedir.

Rüyada banyoda kaka görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, uzak yoldan gelen bir akrabanın yardımıyla hayırlı bir ortaklığa girileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, bunun da kendisini çok etkileyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının kakasını yemek rahatlığı, esenliği, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına, hayatının da kolaylaşacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine işarettir.

Rüyada tuvalet ve kaka görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, dertlerinin sonunun geleceğine, korkularının, endişelerinin, hastalıklarının son bulacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, karamsar olacağına, umutlarını kaybedeceğine işarettir.

Rüyada tabakta kaka görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine delalettir.

Rüyada kakasını eline almak aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan rüya sahibinin,  rahat bir nefes alacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, hedeflere ulaşamayacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvalete kaka yapmak şansın döneceğine, yaşanan bir hastalık varsa eğer kısa zamanda iyileşeceğine, çok rahat bir döneme girileceğine, çekemeyen kişilerin vermeye çalıştığı zararların boşa çıkacağına, iş hayatında bol kazançlı bir işe sahip olunacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, yakın bir zamanda evlat sahibi olacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments