Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tuvalet ve kaka görmek

Rüyada tuvalet ve kaka görmek

Rüyada tuvalet ve kaka görmek kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına, hafifleyeceğine, ruhunun iyileşmesi sayesinde bedeninin de şifa bulacağına, hayırlı ve güzel haberler alacağına, ters giden işlerinin düzeldiğine ve içinde bulunduğu hem maddi hem manevi durumdan çok büyük bir mutluluk duyduğuna, çok hayırlı işlere gireceğine, yapılan hataların tekrarlanmaması için bazı kişilerin fikirlerine başvurulacağına, küslük söz konusu ise en kısa zamanda barışılacağına, iş dünyasında çok konuşulacak bir mevkiye sahip olunacağına, kırgınlık yaşanan bir kişinin özür dileyeceğine, açık renkli yılanlar ise karşınızdakini fazla etkilemeyeceğine, kişinin alım gücünün yükseleceğine delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet ve kaka gördüyseniz:

  • Akla yatkın olmayan işler peşinde koşan ya da ilkesel olarak size ters konularda onayınızı bekleyen kişilere direnç gösterebilirsiniz.

Rüyada tuvalete kaka yaptığını görmek kendisine ait sosyal çevrede mutlu mesut yaşayacağına, bazen işsiz ve aşsız kalacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalette kaka görmek sorunun kısa bir zaman içinde biteceğine, rüya sahibinin yeteneğini, becerilerini ve bilgisini kullanarak kendi işini kuracağına, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına, bekar ise evleneceği kimse ile tanışacağına alamet eder.

Rüyada tuvalete kaka yapmak emeklerinin karşılıksız kalmayacağına, alın terinin karşılığını alacağına ve varlık içinde bir hayat süreceğine, çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına rivayet eder.

Rüyada tuvalette kaka yaptığını görmek yaşamın kolay hale geleceğine, gerginliğin biteceğine, başarıya giden yolların açılacağına, elini attığı her işten alnının akıl ile çıkacağına, her işini sorunsuz şekilde yani kolaylıkla halledeceğine, maddi imkânlarının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada tuvalet içinde kaka görmek kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına, kendisini ferahlamış hissedeceğine, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada tuvalet ve kaka görmek kendisini biraz toparladığı zaman vereceği bazı hatalı kararlar ve karşısına çıkacak bir kişi tarafından uğrayacağı büyük bir iftira yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iş hayatında terfi alınacağına, aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına inanılır.

Rüyada tuvalete kakasını yaptığını görmek hiç beklemediği kadar çok üzüleceğine, işlerinin çok büyük bir oranda aksayacağına, ters giden durumların düzeleceğine, belli bir standardın altına düşmeden hayatını sürdüreceğine alamet etmektedir.

Rüyada tuvaletin içinde kaka görmek kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, tüm özlemini gidereceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments