Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada abiyi öldürmek

Rüyada abiyi öldürmek

Rüyada abiyi öldürmek parasının ve malının da artacağına, insanları aldatarak menfaat elde edeceğine, bir sebeple iş hayatında çok büyük zararlar edeceğine, çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, evlatların hayırsız çıkacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine işaret eder.

Rüyada abiyi öldürmek gördüyseniz:

  • Psikolojik olarak bazı şeylerin eksikliğini çekiyorsanız, o şeyler doğrultusunda haraket etmelisiniz.

Rüyada abi öldürmek daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına ve herhangi bir iş için bir karar vereceği zaman oturup uzun uzun düşüneceğine, moralinin yerine geleceğine, kendine olan özgüvenine kavuşacağına işaret eder.

Rüyada abiyi öldü görmek eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirmesi ile büyük kazanç elde edeceğine, çok hayırlı ve büyük çalışmalara imza atacağına, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına, sıkıntılarının geçeceğine işarettir.

Rüyada abi öldüğünü görmek hayırlı bir birlikteliğin adımlarının atılacağına, istenen bir konuda uzmanlaşılacağına, kırılan bir kalbin tamir edileceğine, başarıya giden yolların açılacağına, kısmetin artacağına ve şansın döneceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına rivayet eder.

Rüyada abinin öldüğünü duymak sevilen ve güvenilen biriyle girilecek bir tartışma sonrasında tüm görüşmelerin kesileceğine, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine, içinden çıkamayacağı hallere düşeceğine yorulur.

Rüyada abinin öldüğünü görmek işinden anladığı için öncelikli olarak tercih edileceğine, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine, hastalıktan şifa bulmaya yorulur.

Rüyada abiyi öldürmek karşısına çıkan kötülüklerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, verilen destek sayesinde iş dünyasında saygın bir konuma gelineceğine, bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine inanılır.

Rüyada abini öldürmek ruhsal ve parasal olarak istenmeyen bazı olaylar yaşanacağına, her anlamda feraha kavuşacağına, kuş gibi hafifleyeceğine yorulur.

Rüyada abi ve babayı görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, emeklerinin boşa gideceğine, hayallerinin yıkılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments