Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banyo yaparken izlemek

Rüyada banyo yaparken izlemek

Rüyada banyo yaparken izlemek eşiyle bazı konularda ters düşeceğine, kendisini tatsız bir durumun ortasında bulacağına, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir ilerleme kaydedileceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, rahat ettirecek bir işe girileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, daha çok çalışılacağına, günah işlemekten korunacağına, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada banyo yaparken izlemek gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizi alışılmadık alanlara kaydırmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada banyo yaparken izlemek borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, dostlarının ve yakın çevresinin her zaman güvenilir olacağına, rüya sahibinin sırtının asla yere gelmeyeceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına alamet eder.

Rüyada kendi cenazeni izlemek saygınlığının da artacağına, zamanının boşa gideceğine, mesleki açıdan aranacak niteliklere sahip olmak için gece gündüz çalışacağına delalettir.

Rüyada birinin seni izlediğini görmek kişinin ağız tadına kavuşacağına, uzak bir şehirde yaşayan sevdiği bir kişiden haber alacağına, üzüleceğine, zor günlerden geçeceğine, zahmete ve çileye düşeceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına işarettir.

Rüyada şehri izlemek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, yapılan hataların kısa zamanda telafi edileceğine, elinin darlık içinde kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada köpek kavgası izlemek güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, yakın bir zamanda kendisini toparlayarak, davranışlarını değiştirmesi gerektiğine, bu şekilde hareket etmesi halinde sorunlarının büyük oranda çözüme kavuşacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, tüm bu yaşadıklarının hem sosyal, hem özel, hem de iş hayatına yansıyacağına delalet eder.

Rüyada kar izlemek eline geçen bütün fırsatları çok hayırlı ve çok doğru şekilde değerlendireceğine ve kazancının çok büyük olacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına yorulur.

Rüyada güneşin batışını izlemek tükenmez bir rızık elde edeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine ve herşeyin istediği yönde ilerlemeye başlayacağına, geleceğinin mutlulukla dolacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini uyurken izlemek maddi olanaklarının da elinden kayıp gideceğine, yükümlülüklerin ve kişinin omzundaki ağırlığın da azalacağına, atılan adımlar ile yüzü güldürecek haberler alınacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments