Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kendi cenazeni izlemek

Rüyada kendi cenazeni izlemek

Rüyada kendi cenazeni izlemek sevdiği birini kırmaya, özel hayatında mutlu olacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine, asla harama ve günaha yakın durulmayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine, bazı sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde para kazanılacağına, hayallerin gerçekleştirileceğine, üzüntü verici bir durumdan dostların yardımı sayesinde zarar görmeden kurtuluşa erileceğine, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, amaçlarına ve hedeflerine ulaşacağına, hakkında çıkartılan bir dedikodu yüzünden yaşadığı muhitte tatsız olaylar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kendi cenazeni izlemek gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişileri veya bazı olayları hafife almanız durumunda itirazlar, gergin diyaloglar veya ortamlar söz konusu olabilir.

Rüyada kendi cenazeni izlemek kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına ve çıkarılan dedikoduların ve söylenen yalanların sonunun getirileceğine, kendisine bolluk, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına alamet eder.

Rüyada kendi cenazesini izlemek yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine ve üzüntülerinden kurtulmak için etrafındaki kişilerden destek alacağına inanılır.

Rüyada köpek kavgası izlemek sorunlarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, endişe ettiği konularda çok güzel adımlar atacağına, çok iyi insanlar ile güzel projeler gerçekleştireceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının son bulacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine delalet eder.

Rüyada denizi izlemek işinin gücünün de hep rast gideceğine, yapılan bir gençlik hatası yüzünden karşılaşılan durumdan ötürü yıkılacak kadar dertleneceğine, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada film izlediğini görmek yapılan çalışmalar ve gerçekleştirilen projeler ile büyük adımlar atılacağına, uzun yıllar boyunca çekeceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına yorulmaktadır.

Rüyada trafik kazası izlemek yatırımlarının kendine istediği getiriyi kazandıracağına, işinin gücünün rast gideceğine, bir sebeple sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, kazançlı bir adım atılacağına alamet eder.

Rüyada namaz kılanları izlemek yaptığı bir çalışma sonucunda işlerinin düzeleceğine, kişinin fakirleşeceğine, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına delalet eder.

Rüyada yıldızları izlemek bir sebeple bir süre üzüntü duyacağına, kötü yollara gireceğine, her anlamda feraha kavuşacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments