Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banka soyduğunu görmek

Rüyada banka soyduğunu görmek

Rüyada banka soyduğunu görmek muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, alınan borçların ve çekilen kredilerin kısa sürede ödeneceğine, yeni bir ortaklık kurulacağına, birbiri ardına yaşanan sorunların düzeleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına alamet eder.

Rüyada banka soyduğunu gördüyseniz:

  • Bazı davetler, öneriler ya da teklifler söz konusu alabilirsiniz.

Rüyada banka soyduğunu görmek anne baba duaları alınacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, hayattan ümidini keseceği ve hayata küseceği olaylar yaşayacağına, kötü niyetli bir kişinin başa açacağı bela yüzünden uzun süre sorunlarla boğuşulacağına yorulur.

Rüyada bankayı soymak evlerin ayrılacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, nimetten yana payına fazlasının düşeceğine alamet eder.

Rüyada banka soymak ve yakalanmak kardeşlerin birlikte bir iş  kuracağına, yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, istediği her şeyi elde edebileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına yorulur.

Rüyada banka soymak huzurlu günlerin biteceğine, zorluk ve zahmete düşeceğine, eşiyle bahtiyar olacağına delalet eder.

Rüyada banka hesabı açmak yaşayacaklarının psikolojik olarak etkilenmesine ve kırılmasına neden olacağına, varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, verdiği hatalı bir karardan ötürü çok kötü günler geçireceğine rivayet eder.

Rüyada banka soygunu görmek mutlu ve keyifli hissedeceğine, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine, bereketli bir yaşama sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banka memuru görmek hırsla ve büyük bir inançla ilerleyeceğine, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada soru bankası görmek sakin ve huzurlu günler yaşayacağına, rakiplerine yenileceğine, hayal kırıklığı yaşamayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments