Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banka soygunu görmek

Rüyada banka soygunu görmek

Rüyada banka soygunu görmek borçlu olanlar için yakın zamanda borcunu ödemeye, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine, kendisine yeni bir hayat düzeni kuracağına, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına, uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine ve bazı olaylar yüzünden üzüntü duyulacağına, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, parasının her zaman bereketli olacağına, yaptığı işlerde yola çıkarken ister istemez iki defa düşüneceğine ve işlerinin çok iyi gittiği dönemlerde bile büyük bir endişe duyacağına işarettir.

Rüyada banka soygunu gördüyseniz:

  • Farklılıklar evinizde yaşayan ya da ziyarete gelen konukların kendisini iyi hissetmesini sağlayabilir.

Rüyada banka soygunu görmek kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, içinin hafifleyeceğine, yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine işaret eder.

Rüyada banka soygunu yapmak yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, yenilenme yaşayacağına, sıkıntılı ve yorucu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada soygun yapmak zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, çok daha iyi işler yapmak için girişimde bulunacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına rivayet eder.

Rüyada soygun yaptığını görmek kazanca kavuşacağına, kişinin maddi zarara uğrayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına işaret eder.

Rüyada soygun yapıp yakalanmak kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine delalet eder.

Rüyada silahlı soygun yapmak mal ve mülk sahibi olunacağına, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine, olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına delalet eder.

Rüyada silahlı soyguna uğramak üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada soyguna karışmak duygularının ön plana çıkacağına, arkasından iyi anılan kişi olacağına, büyük çalışmalar gerçekleştirerek hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, uzun zamandan beri kendisini zorlayan borçlarını kapatacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments