Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada banka hesabı açtırmak

Rüyada banka hesabı açtırmak

Rüyada banka hesabı açtırmak sevilen kişiler ile kurulan iş ortaklığı sayesinde iş dünyasında çok iyi bir noktaya gelineceğine, ticarete atılacağına, yeni başlangıçların yapılacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına, rüya sahibini olumsuz olarak etkileyeceğine, kulağa küpe olacak nasihatler alınacağına, hastalıkların biteceğine, gözyaşının dineceğine ve rüyayı gören kişinin kötü şansının yakasını artık bırakacağına, işlerinin gerileyeceğine delalet eder.

Rüyada banka hesabı açtırmak gördüyseniz:

  • İş yaşamındaki kaynak problemini yavaş yavaş halletmeye başlamanız, işinize şevkle sarılmanıza neden olacak.

Rüyada bankaya hesap açtırmak mal veya dünyalığına gelecek zarara, sağlıklı ve refah içinde bir hayat süreceğine, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine işaret eder.

Rüyada banka hesabı açtırmak çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine ve rahat bir hayata sahip olunacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, bolluk getirecek bir döneme girileceğine ve ferahlığa çıkılacağına delalettir.

Rüyada banka hesabı açmak kendisini işine çok kaptırdığı için çok büyük zarar göreceğine, bu sayede kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada banka hesabı görmek eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, işlerinin günden güne açılacağına işaret eder.

Rüyada banka hesabında para görmek çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, büyük sıkıntılar ve üzüntüler yaşanacağına ve sağlık sorunları ile uğraşılan bir döneme girileceğine, kişinin hatalarını tekrarlamamak için her zaman çok dikkatli davranacağına tabir olunur.

Rüyada banka hesap numarası görmek dünyevi işlerinde aldığı dualar neticesinde hiçbir zaman darda kalmayıp, aynı zamanda dara düşenlerin de yardımcısı olunacağına, sıklıkla çıkılacak yurt dışı gezilerine ve yabancı arkadaşlıklar kurulacağına, zora girmiş bir işin düze çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada banka hesap cüzdanı görmek hayatında yeni ve temiz başlangıçlara imza atacağına, sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, hem bedenen hem de ruhen şifa bulacağına, dualarının karşılığını göreceğine alamet eder.

Rüyada hesaba çekilmek herşeyin en kalitelisine sahip olacağına, işinde çok ilerleyeceğine, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına, aşılması gereken engellerin günden güne artacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments