Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada parayı bankaya yatırmak

Rüyada parayı bankaya yatırmak

Rüyada parayı bankaya yatırmak iyi olan hayatının ve hayat şartlarının kısa süre içinde olumsuz yönde değişmeye başlayacağına, her çalışmanın büyük başarılar kazandıracağına, keyifli ve neşeli bir kimse yapacağına, rüya sahibinin kendisine olan güveninin artacağına, atılan adımlardan ötürü çok sorun yaşayacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, dünya malının çoğalacağına ve rüyayı gören kişinin rahatlığa ereceğine, imkânların günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada parayı bankaya yatırmak gördüyseniz:

  • Şu an hazır olmayan koşul ya da durumlarda, çok yakında, manevra kabiliyeti elde edebilirsiniz.

Rüyada bankaya para yatırmak ruhsal huzuruna kavuşmuş olan kişinin keyfini bozacak gelişmelere de kulak asmayacağına, yoksulluktan sonra zengin olmaya, dost ve akrabalarla paylaşılacağına alamet eder.

Rüyada parayı bankaya yatırmak ihtiyaçlarını gidermekte maddi sıkıntı çekmeyeceğine yani geçim derdi olmayacağına, sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kısmetle evlenileceğine, toplumun sevdiği ve değer verdiği bir işte çok iyi bir performans sergileneceğine ve bu sayede büyük bir işe sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bankaya altın yatırmak bir şirketler zincirine sahip olunacağına, birçok insanın evine ekmek girmesinin sağlanacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına, ihtiyaç sahiplerine yardım etme konusunda bazı yardım kuruluşlarıyla ortak hareket edileceğine, hayatına yön çizmesinde çevresinin de olumlu katkıları olacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada faize para yatırmak yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine, haksız kazanç elde eden bir kişi ile uğraşmak zorunda kalınacağına, iyiliğe ve güzelliğe, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine delalettir.

Rüyada hesaba para yatırmak çok daha zor durumların altından rahat bir şekilde çıkacağına, yoluna engel olarak çıkan kişileri kolaylıkla mağlup edeceğine, şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine delalet eder.

Rüyada bankamatiğe para yatırmak umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, iyi hissedeceğine, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada para yatırmak yani kısa süreli de olsa kötü durumlarla karşılaşılacağına, haneye bazı kötü niyetli kişilerin gireceğine, sıkıntıların ve sorunların kolay bir şekilde çözüleceğine işarettir.

Rüyada türbe yatır görmek kıtlığa ve yokluğa düşeceğine, buna karşılık ani bir haber alarak tüm derdinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, sıkıntılarından kurtulup huzura kavuşacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments