Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baltayla kesildiğini görmek

Rüyada baltayla kesildiğini görmek

Rüyada baltayla kesildiğini görmek özel ihtiyaçlarını istediği şekilde karşılayacağına, daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, endişe duyulan bir konuda çok iyi bir duruma geçileceğine, yeni bir işe girileceğine, kazancın büyük bir kısmının Allah yolunda kullanılacağına, büyük bir başarı kazanılması ve daha üst bir mevkiye terfi edilmesi ile çok daha hayırlı işlere girileceğine, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine, birikim yapacağına ve dünya nimetlerinden yana sayısız lezzetlerden nasipleneceğine, günden günde daha fazla stres yapacağına, elinin bolluğa kavuşacağına yorulur.

Rüyada baltayla kesildiğini gördüyseniz:

  • Ani değişiklikler yaşamak zorunda da kalabilirsiniz.

Rüyada baltayla kesildiğini görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına yorulur.

Rüyada kafaya balta yemek bir sebeple çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, ekmeğini daha rahat şekilde kazanacağına, yaşansa bile çok kısa süre içinde ve sıkıntı çkmeden çözüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada savaş baltası görmek zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına, rahatının ve ağız tadının kaçacağına yorulur.

Rüyada birini baltayla öldürmek yapılan bir hatanın kısa süre içinde düzeltileceğine, karşısına uğur getirecek olan kişileri çıkaracağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine alamet eder.

Rüyada birinin elinde balta görmek mutluluğunu da kendi sevinci ve mutluluğu bileceğine, kararlı ve isabetli adımlarının yüzünü güldürecek sonuçlar vereceğine, işlerinin ve projelerinin kendisine başarı ve zafer getireceğine tabir olunur.

Rüyada baltayla birini yaralamak ardından çeşitli işler gerçekleştirerek büyük bir zenginliğe sahip olacağına, başı sıkışmış kişilere destek olacağına, tartışmaların sona ereceğine ve yardım isteyen kişilere yardımcı olunacağına yorulur.

Rüyada baltalı adam görmek aynı zamanda karşısına birçok kısmet çıkacağına ve bu iki durum sayesinde sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, bir sebeple kendi içine kapanacağına, üzerindeki baskıdan kurtulmak için harekete geçileceğine işaret eder.

Rüyada eli baltalı adam görmek elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments