Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kafaya balta yemek

Rüyada kafaya balta yemek

Rüyada kafaya balta yemek geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, hayallerine en kısa süre içerisinde kavuşacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, onlara karşı zafer kazanacağına yorulur.

Rüyada kafaya balta yemek gördüyseniz:

  • Sosyalleşme çabası içindeyken, size ait olmayan işlere talip olmanız sıkıntı yaratabilir.

Rüyada kafaya balta yemek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına, bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine yorulmaktadır.

Rüyada baltayla kafa kesmek uzun zamanda beri özlem duyulan ve biraraya gelme fırsatı bulunamayan bir kişi ile yakın zaman içinde kavuşulacağına, sıkıntı ve sorun yaratan bütün kişileri hayatından çıkaracağına, tükenmez bir rızık elde edeceğine delalet eder.

Rüyada sapsız balta görmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına rivayet eder.

Rüyada birini baltayla kesmek aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük ilerleme kaydedileceğine, mutlu, rahat ve huzurlu olunacağına, kendisi için uygun olduğunu düşündüğü bir çalışmaya çok sevdiği bir kişi ile birlikte gireceğine delalet eder.

Rüyada sapı kırık balta görmek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, zor günlerde insanlara yardım edeceğine, zaferi ve başarıyı göğüsleyeceğine ve muradını alacağına, arkadaşlarını ve dostlarını da iş yaptığı camiadan seçeceğine alamet etmektedir.

Rüyada keser balta görmek elindeki malların gideceğine, adının her yerde geçeceğine, kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada baltayla birini yaralamak bir sebeple çok sıkıntılı ve sancılı günler yaşayacağına ve ne kadar çabalansa da olayların kendiliğinden düzene girip iyileşeceğine, sorunlarını çok kısa bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, kötü gününü de paylaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada baltayla kesildiğini görmek insanların hayır dualarının alınacağına, para yerine geçen herhangi bir belgenin karşılığı olmadığına dair bir haber alınacağına, herkes tarafından kıskanılan bir kişi olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments