Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balkondan sallanmak

Rüyada balkondan sallanmak

Rüyada balkondan sallanmak sürekli bağırıp çağıracağına, yüzünün gülmesine vesile olacak durumlar meydana geleceğine, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, canını sıkan şeyleri yeneceğine, küslerin ve kırgınların barışacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine ve hayırlı kişiler ile çok sevineceği ve mutlu olacağı gelişmeler yaşayacağına, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına işarettir.

Rüyada balkondan sallanmak gördüyseniz:

  • Dikkatle değişiklikleri takip etmeniz, önünüzde sizin için tamamen farklı bir yol açılmasını sağlayabilir.

Rüyada balkondan sallanmak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, aile bireylerinden biri ile ilgili üzücü bir haber alacağına, maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına inanılır.

Rüyada balkonda sallanmak hem de para kaybettireceğine, şimdiye kadar sahip olmak istediği her şeye sahip olacağına, uzun zamandan beri hayalini kurduğu her şeyi gerçekleştireceğine, zenginlik getirecek adımlar atılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine delalet eder.

Rüyada sallanan balkon görmek uzun bir süre yalnız kalmak isteyeceğine, hak yolunu tutacağına, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada uçurumdan sallanmak ömrü boyunca mutlu olacağına, darlığa ve yokluğa düşeceğine, kaderinin yüzüne güleceğine, hayatının kolaylaşacağına rivayet eder.

Rüyada dalda sallanmak yardıma muhtaç insanların yardım göreceğine, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, aksiliklerin ve engellerin giderileceğine yorulur.

Rüyada salıncakta hızlı sallanmak aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, çok büyük mutluluklar yaşayacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremden sallanmak sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, gün geçtikçe daha iyi yerlere geleceğine, manevi olarak büyük bir ferahlık yaşanacağına yorulur.

Rüyada ağaçta sallanmak karşısına çok büyük fırsatlar çıkacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments