Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sallanan balkon görmek

Rüyada sallanan balkon görmek

Rüyada sallanan balkon görmek maddi ve manevi zararların sona ereceğine, kendini depresif, gergin, mutsuz yaşama karşı da isteksiz hissedeceğine, hayırlı bir şekilde başlayan olayların ve gelişmelerin zarara sebep olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın ardından büyük bir borç yükünün altında kalınacağına ve uzunca bir süre sıkıntı çekileceğine, yapılan planların umulduğu gibi olmayacağına, çok eskiden kalma bir sorunun tekrar önüne çıkması ile üzüleceğine, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine, yokluk çekmeyeceğine, konfor içinde yaşayacağına, yol alacağına ve zaferler elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada sallanan balkon gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklar kanalıyla maddi fırsatlar ya da kazanımlar söz konusu olabilir.

Rüyada balkondan sallanmak sıkıntılı bir dönemin ardından çok kazanç elde edeceği bir döneme gireceğine, kazancın ikiye katlanacağına, içinin ve kafasının da rahat edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada sallanan balkon görmek elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine, onun bir sıkıntısını ya da derdini çözeceğine, hastalıkların sona ereceğine ve sağlıklı günlerle beraber huzurun da artacağına tabir olunur.

Rüyada balkonda sallanmak kendisini iyi hissetmeyeceğine, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına işarettir.

Rüyada salıncakda sallanmak şansının açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, endişe duyulan konularda büyük başarılar elde edileceğine ve sorunların deyim yerindeyse tereyağından kıl çeker gibi çözüme kavuşturulacağına, maddi sıkıntılardan kurtulup, bolluk ve bereket içinde bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada depremle sallanmak borçlarının biteceğine, hastalıklarının azalacağına, böylece canını sıkan olayların sonunu getireceğine, ruhunu daraltan, moralini bozan durumlardan tez vakitte kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada depremde evinin sallandığını görmek kişinin kendisinin ve ailesinin uzun ömre sahip olarak sağlık sorunu yaşamadan bir hayat süreceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, girilen yolda zarar edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada salli barik okumak yükseleceğine, istediği noktaya gelerek, olmayı hedeflediği makama da oturacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, atacağı her adımda çok büyük başarılar kazanacağına ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada havada iple sallanmak alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine, rahat erileceğine, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, üzüntülerin sevince dönüşeceğine, karşılaşılan zorlukların biteceğine ve mutlu günler yaşanacağına, günah işlemekten korunacağına, aile hayatı ya da iş hayatı ile ilgili olaylar ve düşünceler için edilen duaların Allah katında kabul edileceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments