Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayarak yolculuk yapmak

Rüyada ağlayarak yolculuk yapmak

Rüyada ağlayarak yolculuk yapmak çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, geleceğe olan inancını yitireceğine, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, mutluluk dolu haberler alınacağına, yakın bir arkadaşın araya girmesi sayesinde bu sorunun çözüleceğine, evlilik yolunda bir adım atılacağına, sağlıklı bir kişi olmak için hem beslenmesine dikkat edeceğine delalettir.

Rüyada ağlayarak yolculuk yapmak gördüyseniz:

  • Bazı konular hassasiyet gerektiriyor.

Rüyada ağlayarak yolculuk yapmak heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, sevilen kişilerle aranın bozulacağına, temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine inanılır.

Rüyada deniz yolculuğu yapmak Allah’ın izni ile büyük bir ilim sahibi olacağına, şansının ve kaderinin tabiri caizse hep el ele yürüyeceğine, gülen yüzünün hiç solmayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine alamet eder.

Rüyada uzun yolculuk yapmak dargın kişilerin kısa süre içinde barışacağına, haksızlığa uğrayacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına inanılır.

Rüyada arabayla yolculuk yapmak maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına ve kendisini seven ve takdir eden insanlar tarafından yerileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine işarettir.

Rüyada valizle yolculuk yapmak kötü bir habere veya tehlikeye, kolaylıklara kavuşacağına, can bulacağına, yaşamının tazeleneceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine alamet eder.

Rüyada başbakanla yolculuk yapmak endişelerin biteceğine, karanlık geçen günlere güneş doğacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştirileceğine, çok zor durumlardan neredeyse en zirveye çıkılacağına, refah içinde yaşayacağı bir döneme gireceğine işaret eder.

Rüyada trende yolculuk yapmak yaşlılığında dahi unutkanlık, hastalık ve ağrı gibi sorunlarının olmayacağına, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, yeni şeyler deneneceğine, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına alamet eder.

Rüyada kardeşle yolculuk yapmak keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine ve sonunda da içindeki şeytana yenilerek, Allah katında günahkâr sayılacağı işleri hiç çekinmeden yapmaya başlayacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments