Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yat almak

Rüyada yat almak

Rüyada yat almak bilakis malının çoğalacağına, kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına, mutlu günlerin yaşanacağına, hayır işleri yapacağına delalet etmektedir.

Rüyada yat almak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme yöntemlerini daha iyi anlamanızı sağlayabilecek olaylar yaşayabilirsiniz.

Rüyada yatan yaşlı kadın görmek sorunlarının gün geçtikçe daha da artacağına, malından ve parasından olacağına, zor günler geçireceğine, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına, kişinin düzeninin oturacağına ve işlerinin bundan sonra kendisinin istediği yönde ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ormanda yattığını görmek rüya sahibinin bu durumu fark ederek akıllıca davranarak bu kişileri birbirine düşüreceğine yorumlandığı gibi, farklı olarak kişinin yapacağı yanlışların dostlarıyla arasını açacağına, yapılan işlerin çok büyük sorunlar yaratmaya başlayacağına, ortaya konan çalışmaların kazanç getirmemesi yüzünden maddi ve manevi olarak çok zorluk çekileceğine, kazancının artacağına, parasal ve mali sıkıntılarının çözüleceğine inanılır.

Rüyada hasta yatan adam görmek hikmetli ve asil insanlardan olacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada dışarıda yattığını görmek çok büyük üzüntü duyacağı durumlar ile yüzleşmek zorunda kalacağına, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, güzel ve mutlu günler görüleceğine alamet eder.

Rüyada arkadaşının hastanede yattığını görmek bolluğu, bereketi ve zenginliği bulacağına, kalp kırmaya, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına işaret eder.

Rüyada mezarda yatan bebek görmek çevresine karşı daima hoşgörü ve anlayış içinde davranacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, yüz güldürecek sonuçlar elde edeceğine inanılır.

Rüyada kendini yatarken görmek bir sebeple kendisine yeni bir yol çizmek zorunda kalacağına, büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, rahatsızlık duyduğu konularda mutluluk bulacağına tabir olunur.

Rüyada yatan erkek görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, büyük bir emek vererek ve çok büyük azim göstererek başarıya ulaşacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments