Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bahçeye halı sermek

Rüyada bahçeye halı sermek

Rüyada bahçeye halı sermek durumları düzeltmeye çalıştıkça iyice içine batacağına, daha sonra çok iyi bir hale geleceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, yaptığı bir hareket ya da söylediği bir sözden ötürü insanların kendisinden uzaklaşacağına ve çok büyük bir boşluğa düşüp kendini çok çaresiz hissedeceğine, iş hayatında ayağını kaydırmak isteyenlerden kurtulacağına, mutsuz, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, en yakınındaki kişilerle arasının açılacağına, sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, işinde en iyisi olacağına, kazancının artacağına, delalet etmektedir.

Rüyada bahçeye halı sermek gördüyseniz:

  • Duygusal konular maddi, manevi veya fiziksel anlamda sizi engelliyor olabilir.

Rüyada bahçeye halı sermek işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine tabir olunur.

Rüyada yıkanmış halı sermek az sayıda yılan kusmanız ise sıkıntınızın çok olmadığına veya olmayacağına, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada banyoya halı sermek rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, işlerinde yaşanan sorunların üstesinden geleceğine, erken davranılması sayesinde iş hayatnda çok kazanç elde edileceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok güzel bir haber alınacağına, iyilik bulacağına, şifa edineceğine, hayatının düzene girmesine vesile olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve kırmızı halı sermek büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, işle ilgili olarak zaman zaman sıkıntı çekse de bunları yakında atlatacağına, kişinin aşırı kibirli hareketlerinin faturasının çok ağır olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada halıyı ters sermek kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, işlerinin yoluna girip kazancının artacağına ve uzak bir yerden olumlu haberlerin geleceğine, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine işaret eder.

Rüyada camiye halı sermek iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, kısmetlerinin zengin, asil kimselerden çıkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada eve yeşil halı sermek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, aile hayatı ile ilgili olarak çok önemli bir adım atılacağına, sorunlardan ve sıkıntılardan uzak bir yaşam elde edeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına tabir olunur.

Rüyada temiz halı sermek sorunların hallolacağına, sevdiği ve çok istediği bir projeyi hayat geçirerek etrafındaki herkesin dikkatini çekeceğine, hayal ettiği ancak bir türlü gidemediği tatile çıkacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments