Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağız dolusu kusmak

Rüyada ağız dolusu kusmak

Rüyada ağız dolusu kusmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, neşesini ve huzurunu kaçıracak hiçbir sorunun meydana gelmeyeceğine, kesesinin her daim dolu kalacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına, tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, keyfinin, huzurunun ve sıhhatinin yerinde kalacağına, sadece makamının değil kazancının da artacağına, beklentilerine ulaşacağına rivayet eder.

Rüyada ağız dolusu kusmak gördüyseniz:

  • Birlikte eskileri anımsayarak çok hoş vakit geçireceksiniz.

Rüyada ağız dolusu kan kusmak eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, maddi olarak çok sıkıntılı durumlara düşeceğine, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine delalet eder.

Rüyada ağız dolusu kusmak geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, rızkının hiç eksilmeyeceği gibi her geçen gün daha da çoğalacağına, sevdiği kişileri çok üzeceğine delalet eder.

Rüyada ağız dolusu beyaz kusmak bunalımlı günler geçirileceğine, ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine, çok büyük ve hayırlı kazançlar sağlayacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu su kusmak kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bunun da geleceğine, dileklerinin ve dualarının kabul olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu kustuğunu görmek tanıdığınız birinin eli ve diliyle insanları rahatsız ettiğine, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, kasasının ve bütçesinin her geçen gün daha fazla büyüyeceğine alamet eder.

Rüyada ağız dolusu diş görmek kötü günlerde elini kolunu bağlayıp, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, huşu içinde devam edeceğine, büyük bir huzur ve neşe içinde olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağız dolusu kan görmek gayrimenkul işine girip zengin olacağına, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine delalettir.

Rüyada ağız dolusu balgam çıkarmak kötü durumların ortadan kalkacağına, hayatın keyifli bir hale geleceğine, bulunan mevkinin kaybedileceğine, boş yere korku duyulacağına, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına, uzun zaman boyunca çok üzülüp kahrolacağına, kendisinin çok üzüleceği olaylar yaşayacağına ve zor zamanlar geçireceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments