Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada evde balina görmek

Rüyada evde balina görmek

Rüyada evde balina görmek bir sorun bitmeden üstüne diğerinin geleceğine, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, çalışmaların kısa süre içinde büyük prestij kazandıracağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, eğer o yokuş çıkılmışsa sonunda her anlamda rahatlayıp zenginleşeceğine, borç batağı içinde, hasta, mutsuz ya da sorunlarla boğuşan bazı dostlara yardımcı olacağına, günahlarından tövbe etmeye, bir sebeple uzun sürecek bir sıkıntı içine düşüleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada evde balina gördüyseniz:

  • Yaratıcı fikirleri görmezden gelmemelisiniz.

Rüyada evde balina görmek işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, dost sanılan kişilerin, düşman olduklarının anlaşılacağına, kendisine uğur, şans ve güzellik getirecek insanlarla dolacağına delalet etmektedir.

Rüyada büyük balina görmek attığı bir adımdan istediği mutluluğu, huzuru ve başarıyı yakalayamayacağına, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine işarettir.

Rüyada yüzen balina görmek endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına, muradına ereceğine, gönül ilişkisi yaşadığı bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, hayallerine ve hedeflerine kavuşacağına, kişinin eline daha fazla gelir geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzda balina görmek yorulacağına ve artık dayanamaz duruma gelerek isyan edeceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, çok büyük bir sevinç duyulacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine rivayet eder.

Rüyada balinanın yüzdüğünü görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, hayırlı ve güzel olacağına, hiçbir zaman yokluk içine düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada balina avlamak hayal edilen her şeye kısa süre içinde kavuşulacağına, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, ortalık kurulacak olan bir çalışma sayesinde iş dünyasında adın daha da parlayacağına ve bu sayede hem işlerin artacağına hem de yeni işkollarına girileceğine tabir olunur.

Rüyada yavru balina görmek yapılan her işte çok değerli deneyimler kazanılacağına, yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, büyük bir ferahlık yaşanacağına, uzun zamandan beri çekilen zorluğun kısa bir süreliğine de olsa biteceğine işarettir.

Rüyada mavi balina görmek zor zamanlar geçirileceğine ve üzüntü duyulacağına, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments