Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balinayla konuşmak

Rüyada balinayla konuşmak

Rüyada balinayla konuşmak sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, elini attığı her işten muvaffak olacağına ve kafasına koyduğu her amacı gerçekleştireceğine, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, daha önce kimsenin yapmaya cesaret edemediği işlere gireceğine, aile bireyleri ile yapılan bir ortaklıkla birlikte iş hayatına adım atılacağına ve yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, sorunların günden güne azalacağına, doğa, yaşam, ailesi ve sevdikleri ile büyük bir uyum içinde olacağına, bazen de eşlerden birinin hastalık nedeniyle bir süre zor günler geçireceğine yorulur.

Rüyada balinayla konuşmak gördüyseniz:

  • İş hayatınızda biraz ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada balinayla konuşmak yakın bir zaman içinde mal mülk sahibi olacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balina beslemek deyim yerindeyse canla başla çalışacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, maddi ve manevi sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada yavru balina görmek zengin ve gösterişli biri olarak anılacağına, hasreti çekilen bir kişiye kavuşulacağına, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balina sevmek kısa süre içinde büyük bir aşka yelken açılacağına, komşusunun eksiğini gidermek için ona malından ve parasından vereceğine, bununla da kalmayarak aynı zamanda güç vermek için hep yanında kalacağına, sevilen kişilerin yaptıkları her işe destek verileceğine alamet etmektedir.

Rüyada balinayla yüzmek büyük bir projeye girileceğine, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, eşe dosta yardım edileceğine delalet eder.

Rüyada çok büyük balina görmek işlerinin bozulması nedeniyle gelirinin ve rızkının azalacağına bu nedenle de üzülerek yataklara düşeceğine, mütevaziliğini asla elden bırakmayacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balina yakalamak karşılaşılan kötü bir olaydan ya da bir durumdan ötürü uğranılan zararın telafi edileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir hal alacağına, çok büyük çalışmalara girileceğine, ancak bir anda hiç beklemediği ve neredeyse hayatını değiştirecek bir şeyler ile yaşayacağına, çok mutlu olacağına ve rahata ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada havuzda balina görmek cömert ve iyi niyetli kişilerle karşılaşacağına, kişinin açığını arayan bir yöneticinin eline koz verilmesi halinde iş hayatının zora gireceğine, geniş geniş yaşayacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments