Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balina taşımak

Rüyada balina taşımak

Rüyada balina taşımak maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, bir ömür boyu refah içinde yaşanacağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, böylece daha büyük adımlar atılacağına, işlerin yoluna gireceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, sevilen bazı kişilerle bir ortaklık kurulacağına, kendisini çok daha rahat bir dönemde bulacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine yorulur.

Rüyada balina taşımak gördüyseniz:

  • Her durumda, işveren, yönetici, öğretmen ya da anne, baba gibi, sizin üzerinizde otorite sahibi olan kimselerin takdirini kazanmanız olasıdır.

Rüyada balina taşımak hayırlı kararlar alacağına, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına, bu durumun az da olsa onu kibirlendireceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine alamet eder.

Rüyada balina yavrusu görmek ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine, rüya sahibinin istediği gibi bir işe kavuşacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına, sağlık konusunda iyi haberler alınacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz balina yavrusu görmek en büyük hayalinin gerçekleşeceğine ve hayata yeni bir başlangıç yapacağına, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, sık sık alışverişe gidebileceğine, keyfi için bütçe ayırabileceğine ve rahat şekilde yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada mavi balina görmek büyük başarılar kazandığı ortaklıklardan birinde hiç istemediği halde bir kırılma yaşayacağına, sevdiklerini, istediklerini, hayal ettiklerini de hoşlanmadıklarını, benimsemediklerini ve kabul etmediklerini rahatça ve açıkça söyleyebileceği fırsatlar yakalayacağına, sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına delalet etmektedir.

Rüyada balina kurtarmak kişinin alım gücünün yükseleceğine, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, her işte kendisi kadar ailesinin de onayını alma ihtiyacı içinde olan rüya sahibinin izlediği yolun doğru olduğuna ve kar dolu işler sonrasında büyük taşınmazlar alacağına işaret eder.

Rüyada balinayı yüzerken görmek hayatını ailesine adayacağına, huzurlu ve güzel bir hayata sahip olacağına, sevdiği bir kişi ile yakın zaman içinde dünyaevine gireceğine, yeni bir eve taşınacağına, başkalarına yardımlarda bulunurken her zaman daha da fazla kısmete sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balinanın yüzdüğünü görmek o işi iyi yaptığı konusunda her yerde geçerli olacak bir belge alacağına, işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine, sağlığının geri geleceğine inanılır.

Rüyada balina görmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, dedikoducu ve kem gözlü kimselerden de korunacağına, üzüntülerin kısa süre içinde çözüme kavuşturulacağına, maddi ve manevi sorunların ortadan kalkacağına, büyük başarılar kazanılacağına, çok rahat edilecek bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments