Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık balina görmek

Rüyada balık balina görmek

Rüyada balık balina görmek çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına, koltuğunun yükseleceğine, esenlik bulup, hafifleyeceğine, uzun zamandan beri görüşülemeyen bir akraba ile karşılaşılacağına, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, başka bir şehirde yeni arkadaşlıklar kuracağına, böylece daha rahat ve daha öz güvenli bir şekilde hareket edileceğine, işinde uzmanlaşacağına ve böylece herkes tarafından takdir edileceğine delalet eder.

Rüyada balık balina gördüyseniz:

  • Mutlu bir beraberliğin temelini atmak üzeresiniz.

Rüyada balina balığı görmek büyük tartışmalar yaşanacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ancak daha sonra bu durumların yavaş yavaş düzeleceğine, maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına işaret etmektedir.

Rüyada balık balina görmek uzun süre kötü bir hastalıkla uğraşılacağına, geçim sorunuyla karşılaşacağına, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine inanılır.

Rüyada köpek balığı ve balina görmek rızkın çoğalacağına, bir türlü karar verilemeyen bir konuda fırsatların kaçırılacağına, üzücü haberler alacağına işaret eder.

Rüyada yunus balığı ve balina görmek şansının da döneceğine, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada balık ve balina görmek işlerin de yolunda gideceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine tabir olunur.

Rüyada balina tarafından yutulmak geriye doğru gideceğine, kendisine büyük yararı dokunacak bazı önemli kişiler ile tanışacağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, moralsizlik dışında hayata karşı isteksiz olunacağına alamet eder.

Rüyada balina ve yavrularını görmek eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, sorunlarının yakın zaman içinde atacağı adımlar sayesinde biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada balina görmek büyük kazanç sağlanacağına, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine, işlerin günden güne daha kötü bir duruma düşeceğine ve rahatsızlık yaşanacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments