Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balina öpmek

Rüyada balina öpmek

Rüyada balina öpmek parasının pul, malının da hiç olacağına, sevilen bir arkadaşla bir iş fırsatının değerlendirileceğine, uzun soluklu bir yolculuğa çıkılacağına, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, kendisini mutsuz edeceğine, hüsrana uğrayacağına, kendine olan güvenini kaybedeceğine, kötü günlerin bir daha yaşanmayacağına, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına inanılır.

Rüyada balina öpmek gördüyseniz:

  • Hoşlanacağınız bir yerde yemek yemekniz, güzel bir toplantıda bulunmanız olasıdır.

Rüyada balina öpmek ayıplı yolara sapacağına, kıtlık ve yokluk çekmeyeceğine, her zaman için ailesini geçindirmenin yollarını bulacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada küçük balina görmek tüm keyfinin kaçacağına, karşılaşılan sorunlara karşı karar vermekte geç kalınacağına, yeni mekânlara gireceğine rivayet eder.

Rüyada balina kesmek işlerinin yoluna gireceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına, deyim yerindeyse elinin kolunun bağlı olduğu konularda onu rahata kavuşturacak yollara ulaşacağına, ferahlayacağına, iyileşeceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına rivayet eder.

Rüyada suda balina görmek hem yeni yerler göreceğine hem de ekmek sahibi olacağına, kişinin rahat ve huzurlu hayatının sona ereceğine, daha oturaklı, aklı başında ve daha doğru kararlar veren bir insan olacağına inanılır.

Rüyada yunus ve balina görmek çok iyi mevkilere gelmesinde kendisine bir basamak olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, şansının hep açık olacağına, herhangi bir isteğinizden vazgeçmenize yorulur.

Rüyada balina kurtarmak kişinin mevcut işinde ortağı varsa ayrılacaklarına ve maddi anlamda çöküş yaşamakla beraber stresli günler geçireceğine, huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına delalet etmektedir.

Rüyada balinadan kaçmak verilen emeklerin boşa gideceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine, hatta şiddete başvurması yüzünden mahkemelik olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada balina ölüsü görmek sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin kapanacağına, bir sebeple çok büyük üzüntü duyulacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments