Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık yıkamak

Rüyada balık yıkamak

Rüyada balık yıkamak sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, üzüntülerini ve acılarını unutacağına, bunun kendisine ilaç gibi geleceğine, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, girilen bütün işlerin hayırlı bir şekilde devam edeceğine, aile hayatını derinden etkileyen bir derdin elbirliği ile çözüme kavuşturulacağına, kazancın arttırılması için ikinci bir işe girileceğine, sevdiği kişiler ile sevinçli günler yaşayacağına, rakiplerine yenileceğine işaret eder.

Rüyada balık yıkamak gördüyseniz:

  • Hukukla, sağlıkla veya finansla ilgili konularda düşünecek çok şeyiniz var.

Rüyada balık yıkamak lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, rahat bir yaşama kavuşulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada at yıkamak mevcut hayat koşullarının sekteye uğramadan aynı şekilde devam edeceğine, kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, tartışmaların sona ereceğine, güzel bir birlikteliğe başlanacağına yorulmaktadır.

Rüyada pencereleri yıkamak adının hiç yok yere lekeleneceğine ve kişinin bu nedenle uzun süre gözyaşı döküp, kendini toparlayamayacağına, özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, rüyayı gören kişinin hanesine büyük bir bereket getireceğine işaret etmektedir.

Rüyada tuvalet banyo yıkamak maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, gelecekte kişinin insanlığa faydalı işlerde çalışacağına işaret eder.

Rüyada ellerini yıkamak sıkıntılarının en kısa süre içinde sona ereceğine, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, örnek insan olacağına tabir olunur.

Rüyada ölü adam yıkamak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına işaret eder.

Rüyada karısını yıkamak girilecek bir yolda verilen kararlar sayesinde çok rahat edileceğine, özlediği yerlere yolculuk edeceğine, evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada yumurta yıkamak her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments