Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada balık yakmak

Rüyada balık yakmak

Rüyada balık yakmak rüyayı gören kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, çalışmalarının karşılıksız kalmayacağına, başarılarının da hak ettiği takdiri göreceğine, ancak daha sonra çok hayırlı ve güzel adımlar atacağına, yaşanan sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, daha fazla gelir elde edeceğine ve mal varlığının artacağına, eline geçecek para sayesinde başkalarına da yardımlarda bulunup, huzur içinde yaşayacağına, parasal ve ruhsal olarak büyük ilerleme kaydedileceğine, yeni bir arkadaşlık kurulacağına, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine ancak çevresindeki insanların sürekli destek olacağına rivayet eder.

Rüyada balık yakmak gördüyseniz:

  • Aşırı tepkiler vermeniz imajınıza zarar verebilir.

Rüyada balık yakmak yapılan çalışmaların daha çok kazanç sağlayacağına, sorunların kısa zaman içinde sona ereceğine, alınacak bir kararla kişinin kendisine ait bir yuva kurmak için girişimlerde bulunacağına, kendisine kar ve mutluluk getireceğine yorulur.

Rüyada basina kina yakmak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, sağlık sorunları varsa düzeleceğine, çalışmaların günden güne daha da büyük kısmetlerin kapılarını açacağına alamet etmektedir.

Rüyada kağıt para yakmak çok büyük kazançlar getireceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına işarettir.

Rüyada sarımsak yakmak çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, orta yolu bulmak ve uzlaşmayı sağlamak için gayret göstereceğine, kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına yorulur.

Rüyada vampir yakmak maddi olarak çok iyi bir noktaya ulaşılacağına, rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, beyaz ise güzel bir haber alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada birşeyler yakmak bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine aynı zamanda manevi huzur duymasına da vesile olacağına, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, iş hayatı ile ilgili çok radikal kararlar alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada biriyle ateş yakmak buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına, düşmanlarını ve rakiplerini kahredeceğine, yapılan işlerde büyük başarı kazanılacağına delalet eder.

Rüyada kalorifer yakmak uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, yapılan hataların kısa süre içinde telafi edileceğine, herkes tarafından çok sevilen bir kişi olunacağına, hakkında dedikodu çıkaran insanları hayatından çıkaracağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments