Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birşeyler yakmak

Rüyada birşeyler yakmak

Rüyada birşeyler yakmak esenleyeceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, mutluluğu uzakta aramaktan vazgeçeceğine, aile içerisinde sık sık tartışmalar olacağına, çevresinin genişleyeceğine, planlarının istediği yönde ilerleyeceğine, başarılarının artacağına, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, çevresindeki bazı kişilerin adını lekelemeye çalışacaklarına ve yine bu kişilerin kendisi hakkında onur ve gurur kırıcı laflar edeceğine, kişisel yeteneklerini geliştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada birşeyler yakmak gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda belirsizlik yaratan durumlar olabilir.

Rüyada bahçede ateş yakmak yaptığı çalışmalar sayesinde sorunlarından kurtulacağına, insanlar tarafından sevileceğine, hayattan bıkmasına neden olacağına, onu isyan noktasına getireceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ormanı yakmak daha iyi hizmet vermek için hizmet politikasını gözden geçireceğine, müjdeli olaylar yaşayacağına, uzun bir süre boyunca herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ekmeği yakmak temize çıkacağına, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, iki tarafın da çok sevineceğine ve çok mutlu olacağına delalettir.

Rüyada parayı yakmak hayatının tamamen altüst olacağına, çok üst mevkilerde bazı kademelere terfi edileceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yatırımlarının kendisine kar getireceğine işaret eder.

Rüyada erkeğin eline kına yakmak şansızlığın kırılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, ters giden durumların düzeltileceğine, sorunların bir bir çözüme kavuşacağına inanılır.

Rüyada sap yakmak namaz kılacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, hayır işi yapacağına ve zekât vereceğine, ancak daha sonra verilecek kararlar sayesinde sıkıntıların ve sorunların geçeceğine, elinde bulunan işleri de çok kısa zamanda ve pek zorluk çekmeden bitireceğine işarettir.

Rüyada elime kına yakmak uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, keyifli sohbetler edeceğine ve uzun zamandır hiç keyif almadığı kadar keyif alacağına, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada kalorifer kazanı yakmak yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, can sıkıntısı yaratan ve sorun çıkartan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments