Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada köpek balığı tuttuğunu görmek

Rüyada köpek balığı tuttuğunu görmek

Rüyada köpek balığı tuttuğunu görmek nimetten yana payına fazlasının düşeceğine, zor zamanlar geçirileceğine, borçlarının artacağına, başarısız, mutsuz, hasta ve üzgün olacağına, zor ve kötü günler geçireceğine, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, kalp kırmayacağına, maddi ve manevi olarak uğranmış olan zararın kısa bir süre içerisinde ortadan kaldırılacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine, kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine delalet eder.

Rüyada köpek balığı tuttuğunu gördüyseniz:

  • Bazı tartışmalar mantıklı dahi görünse de, sonuçta bir işe yaramayacaksa kaçınmakta fayda var.

Rüyada köpek balığı tuttuğunu görmek iş hayatında yaşanan kötü olaylar yüzünden uğranılan zararın telafi edileceğine ve huzurlu ve mutlu günlerin yaşanacağına, sorunların yakın zaman içinde son bulacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, uzun süren çalışmalar sonunda yıpranmış olan sinirlerin düzeltilmesi için tatile çıkılacağına inanılır.

Rüyada balık tutan birini görmek kendisine yardım edecek iş konusunda deneyimli bir kişi sayesinde maddi ve manevi olarak büyük ilerleme yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte daha önce el atmaya cesaret edemeyeceği bazı büyük ve yorucu çalışmalara imza atacağına, bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada balık tutmaya gitmek mesleğinde arka arkaya galibiyetler elde edeceğine, kurulan bir ortaklık içinde yaşanan sorunlardan ötürü büyük bir kavganın ya da tartışmanın yaşanacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine işaret eder.

Rüyada tuttuğu balığı yemek düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, kişinin kısa süreli bir mali kriz yaşayacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Rüyada büyük balık tutanı görmek kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, elinde bulunan imkânların çok daralacağına, inancı doğrultusunda hareket eden ve ölmüşlerinin arkasından duasını esirgemeyen, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, deyim yerindeyse hayatının daha derli toplu bir hale geleceğine tabir olunur.

Rüyada eşinin balık tuttuğunu görmek dünyaya küsmek yerine koşulların elverdiği şekilde yaşayacağına, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, evlatların hayırsız çıkacağına işarettir.

Rüyada oltayla balık tuttuğunu görmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına, uzun zamandan beri yapmak istediği bir işe gireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, kendisini üzen kişiler ile arasının açılacağına ve ters gitmekte olan her şeyin normale döneceğine, artık rahat bir nefes alarak epey bir zamandan beri yapmak istediği ama ertelemek zorunda kaldığı şeyleri gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada balık tutanları görmek istediği projeleri yapamayacağına, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, zenginliğe işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments