Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zina yapmak

Rüyada zina yapmak

Rüyada zina yapmak yine deyim yerindeyse onun yar ve yardımcısı olacağına, ondan şifa göreceğine, güç alacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, eline geçen bütün fırsatları işi konusunda değerlendireceğine, çok üzüldüğü ve sıkıldığı anlarda bile işine sığınacağına, hayırlı, güzel ve bereketli işlere gireceğine, kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, psikolojik olarak sıkıntılı bir dönem geçireceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, yapılan işlerin fazla kar getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zina yapmak gördüyseniz:

  • Size cazip gelen veya gelecek olan bir ilişkiden, daha ilerki safhalarda bir zevk alamayabilirsiniz.

Rüyada erkek erkeğe zina yapmak çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, şansının yaver gideceğine inanılır.

Rüyada kardeşiyle zina yapmak arkadaşları ile birlikte hayır sağlayacak bir yola çıkacağına, kararlar alacağına, yaşamına farklı bir yön vereceğine, kısa zamanda zararlarını telafi edeceğine ve başarıdan başarıya koşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızıyla zina yapmak çok mutlu bir dönem geçirileceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına delalettir.

Rüyada camide zina yapmak kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hayatını tatlı bir huzur içinde geçireceğine, kişinin hayatına bolluğun, neşenin ve mutluluğun geleceğine rivayet eder.

Rüyada erkek zina yapmak gurur verici, kişinin ailesini mutlu edecek işler yapacağına, sıkıntılarının ve sorunların son bulacağına, endişelerinin yerini umudun alacağına, yaşanan hastalıkların sona ereceğine, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına inanılır.

Rüyada biriyle zina yapmak hayırlı kısmetler alacağına ve Allah’a şükredecek durumlara geleceğine, hayırlı ve başarılı işlere gireceğine, uzun süre doktor kontrolü altında kalarak, diyet yapmak, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına delalet eder.

Rüyada köpekle zina yapmak maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, maddi açıdan çok zor duruma düşüleceğine, atılan adımlar sayesinde büyük fırsatlar elde edileceğine, hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, ilerleyeceğine, kalkınacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş biriyle zina yapmak karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, üzüntülü haberler alacağına, emeklerinin heba olacağına, kazançlarının gittikçe azalacağına, binbir güçlükle elde ettiği zenginliği kaybedeceğine, hayatının bir anda renkleneceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments