Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zille oynamak

Rüyada zille oynamak

Rüyada zille oynamak çok sevdiği bir kişi tarafından kalbinin kırılacağına ve ileride yaşayacağı bir tartışmadan ötürü sevdiği bir kişiyi üzeceğine, bazıları için bir bebek sahibi olacağı müjdesini alacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, zor günlerin geride kalacağına, hanede neşenin ve huzurun eksik olmayacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, çok hayırlı kişiler ile irtibata geçip işlerini büyüteceğine, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına, huzursuz geçen bir dönemin son bulacağına, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşayacağına, düzgün bir kişi ile zarar ettiği bir işi sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına ve rahata ereceğine alamet etmektedir.

Rüyada zille oynamak gördüyseniz:

  • Canlı görünmeye çalışın.

Rüyada zille oynamak ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, Allah’a yakışır şekilde bir hayat süreceğine, sorunların yakında son bulacağına inanılır.

Rüyada zil takıp oynamak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine işarettir.

Rüyada koyun zili görmek hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, evlerine dünürcü geleceğine, aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına rivayet eder.

Rüyada zil görmek zarar getirecek alışkanlıklardan uzak durulacağına, bazı sorunlarla uğraşılacağına, sevdiği kişilerden alacağı desteğin de herhangi bir fayda sağlamayacağına yorulur.

Rüyada kapı zili görmek kendisini düşünmenin dışında sevdikleri için de her zaman çaba harcayacağına, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, emeklerinin boşa gideceğine delalettir.

Rüyada zilgit çalmak hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, büyük atılımlar gerçekleştireceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kapı zilini çalmak günahtan arınmış bir yaşama sahip olup, Allah katında makbul işlerle uğraşılacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına yorulur.

Rüyada zilzal suresi görmek borçların artacağına, yoksul ve düşkün bir hayat süreceğine, sorunların, sıkıntıların ve engellerin yaşanacağına, ev içinde de, işte de mutlu olunacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments