Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zilgit çalmak

Rüyada zilgit çalmak

Rüyada zilgit çalmak edilen duaların kabul edileceğine, sorunlarının günden güne artacağına, hayırlı kazanç kapılarının ardına kadar açılacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, kendisini takdir edenlerin de, çekemeyenlerin de çoğalacağına, herhangi bir yardım almasan çok büyük bir sorunun üstesinden geleceğine, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zilgit çalmak gördüyseniz:

  • Resmi kuruluşlarla problemler söz konusu olabilir.

Rüyada evin zilini çalmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine, içinin ve kafasının rahatlayacağına işaret etmektedir.

Rüyada okul zili çalmak işlerin eski haline döneceğine, yeni bir ilişki yaşanacağına, onlarla hem gönül hem de fikir birliğine gireceğine, dayanışma içinde kalacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına, alınan kararlar sayesinde girilen bir işte çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulur.

Rüyada kapı zilini çalmak özellikle genç bir insana iş imkanı sağlayarak hayır duası alacağına, birçok doktorun kontrol etmesinden ve birçok tedavi uygulandıktan sonra iyileşecek olan rüya sahibinin artık sağlığına çok dikkat edeceğine, bir sebeple uzunca bir süre boyunca kendisini aklamaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada kapı zili çalmak herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde ortadan kaldıracağına, sevdiği kişiler ile çok hayırlı ve büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına işarettir.

Rüyada zil çalmak yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına ancak durumunun düzeleceğine, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, sorunlarından ve uğradığı zarardan ötürü çok büyük sıkıntılar çekeceğine, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına delalettir.

Rüyada zilgit çalmak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, her işten alnının akıyla çıkmaya, uzak bir yola gidileceğine ve üzüntü verici bir olay yaşanacağına delalet eder.

Rüyada kapı zili çaldığını görmek yaşamının bir dönemindekilerin hiçbir zaman hafızasından silinmeyeceğine, bazen ne kadar hatırlamak istemese de onları yine de hep hatırlatacak birşeylerle karşılaşacağına, kederinin ve zorluklarının uçup gideceğine, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına delalet etmektedir.

Rüyada zil sesi duymak işlerin kısa süre içinde şaha kalkacağına, aksiliklerle dolu bir işe gireceğine, hiç beklenmeyen bir anda çok hoş ve çok tatlı birisi ile bir ilişkiye başlanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments