Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zil görmek

Rüyada zil görmek

Rüyada zil görmek zor bir durumun üstesinden gelmeye, yakın bir arkadaşının ihanetine uğrayacağına ve yapacağı bir seyahatten kötü bir haberle döneceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, beklenen mirasın alınacağına, çevresinde olup bitenlerin farkına vardığı gibi, her zaman akıllıca hamleler yaparak başarısının önündeki engelleri tek tek temizleyeceğine, mevcut işinden daha iyi koşullarda başka iş imkanları bulacağına, yakın bir arkadaşın vesile olması sayesinde iş hayatında zor geçen bir dönemin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya yorulmaktadır.

Rüyada zil gördüyseniz:

  • Zaman olayları daha iyi değerlendirme imkanı bulmanızı sağlar.

Rüyada kapı zili çalmak işlerin çok iyiye gideceğine, talihin yüzlerine güleceğine, yeni bir ilişkiye başlamaya işaret eder.

Rüyada kapı zili çaldığını görmek bir sebeple çok zarar göreceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kapı zili duymak verilen desteklere rağmen bir türlü toparlanılamayacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, atılan her adımda daha büyük zararlara girileceğine işarettir.

Rüyada kapı ziline basmak ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına ve lüks bir hayat süreceğine, niyetini ve kalbini bozmayan rüya sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, hayal gibi kalacak isteklerinin gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapı zile basmak sevdiklerinden ayrı geçirdiği bir dakikanın bile kendisine azap vereceğine, başarı ve zafer elde edecek taraf olacağına, kişinin şansının ve kısmetinin açılacağına alamet eder.

Rüyada evin zilini çalmak sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği , borçlarını ödeyeceğine, kendisini mutsuz eden kişilerden ve olaylardan uzak duracağına işaret eder.

Rüyada telefon zili duymak yeni işlere girmek için büyük bir sermaye oluşturulacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada zil çalmak tabiri caizse derin bir oh çekeceğine, dualarının karşılığını alacağına ve kendisini çok rahat, hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments