Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zikirle uçmak

Rüyada zikirle uçmak

Rüyada zikirle uçmak malından ve parasından kaybedeceğine böylece yokluğa düşeceğine, malını ve parasını güçsüz ve düşkün kişilerle paylaşma yüceliğini göstereceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına, kişinin hayatında eksik olanları tespit ederek tamamlayacağına, yapılan ortaklıkların bozulacağına, büyük bir hassasiyetle kurulmuş olan ilişkilerin açmaza gireceğine, güneşli ve güzel günler yaşayacağına, başına türlü belalar geleceğine, yapılan tartışmaların ve sıkıntıların son bulacağına delalet eder.

Rüyada zikirle uçmak gördüyseniz:

  • Başkalarını ilgilendiren bir konuda karar verme durumunda kalabilirsiniz.

Rüyada zikirle uçmak iman gücü yüksek kulları arasında olacağına, borçlarının, hastalıklarının ve kötü günlerinin de son bulmasına vesile olacağına, kinin, nefretin ve düşmanlığın çoğalacağına delalet etmektedir.

Rüyada zikir edenleri görmek büyük boyutta bir maddi zararla uğraşmak zorunda kalınacağına, ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada zikir yapanları görmek umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına, rahat edeceğine, eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, sorunların bu sayede aşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zikirmatik görmek kazancın gittikçe azalacağına, aklındaki şeytanı yenmeyi başaramayarak ona uyacağına, ayrı olduklarıyla bir araya geleceğine inanılır.

Rüyada camide zikir görmek bunun da rüya sahibinin aklını karıştıracağı kadar hoşuna gideceğine, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine, uzun zamandır ödeyemediği bir borç nedeniyle sıkıntıya düşeceğine alamet eder.

Rüyada zikir sesleri duymak kısa bir kırgınlık yaşanacağına, zor zamanlar geçirileceğine, bu yüzden rüyayı gören kişiye uygun olmayan ancak geçim sıkıntısı çektiği bir dönemde zorunlu olarak meşakkatli bir işte çalışmaya başlayacağına, oldukça uzun bir yolculuğa delalet eder.

Rüyada toplu zikir çekmek sevindirici haberler alacağı bir döneme gireceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine ve büyük zorluklar yaşayacağına, kötü kişilerin kendisinden ve ailesinden uzak duracağına ve yakın zamanda hiç görmediği kadar kazanç elde edeceğine alamet eder.

Rüyada zikir çektiğini görmek o işten ekmek yiyeceğine ve yanındakileri de ekmek sahibi yapacağına, fikir ve gönül birliği yaparak kendisini bertaraf etmek için uğraşacağına, kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulup evleneceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments