Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zikir çektiğini görmek

Rüyada zikir çektiğini görmek

Rüyada zikir çektiğini görmek çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, istenen her şeye çok kısa bir süre içinde ve çok sıkıntı çekmeden kavuşulacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, bu sayede problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine, kederini, üzüntüsünü ve mutsuzluklarını unutacağına, ticaret hayatında ön plana çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada zikir çektiğini gördüyseniz:

  • Sizi eleştiren ya da gayretlerinizin karşılığını görmenizi sağlayan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada zikir çeken birini görmek elinde avucunda kalan bir miktar para ile yeni bir işe gireceğine, rüyayı gören kişinin herşeye karşı hazırlıklı olduğuna ve bu kişi tarafından hazırlanmış olan küçük ama kötü bir olaydan sonra rüya sahibinin bu kişiyi hanesinden uzaklaştıracağına, güzel, ferah ve aydınlık günlere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada zikir çekenleri görmek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına, mevcut ilişkilerinin tartışmalar nedeniyle sarsılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zikir çektiğini görmek kimseye el açmak zorunda kalmayacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına delalet eder.

Rüyada zikir meclisi görmek en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, sermayesini kaybedeceğine, manevi mutluluğu tadacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zikir yaptığını görmek daha ağırbaşlı ve olgun bir kimse olacağına, Allah yolunda yapılacak işlere daha fazla ağırlık vereceğine, mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada camide zikir yapmak manevi olarak da çöküntü içine düşeceğine, eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, keyfin kaçacağına, ağız tadının ve moralin bozulacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, kötü olayların meydana geleceğine inanılır.

Rüyada zikirmatik görmek işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, hediyeler ve elbiseler alınacağına, çok rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada zikir sesleri duymak yaşayacağı zorluklardan ötürü pek huzurlu olmayacağına, maddi ve manevi olarak büyük ferahlık yaşanacağına, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments