Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zikir edenleri görmek

Rüyada zikir edenleri görmek

Rüyada zikir edenleri görmek uzun zamandan beri yaptığı işinde çok iyi yerlere geleceğine, kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, işinde geniş yetkilerle donatılacağına, kısmetin kapanması nedeni ile ticaretin duracağına delalettir.

Rüyada zikir edenleri gördüyseniz:

  • Bam telinize basmak isteyen kişilere yolu açmamalısınız.

Rüyada zikir edenleri görmek hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sorunların tamamen biteceğine, bunun farkına varacağına, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine tabir olunur.

Rüyada zikir meclisi görmek işlerin çok hayırlı bir hal alacağına, yüzünün güleceğine, kısmetlerinin açılacağına, önünü açacağına, huzurunu yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada zikir çekmek görmek hayırlı bir işten büyük kazanç elde edileceğine, işlerinin kapanacağına, gelirinin düşeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, huzur, bolluk ve bereket geçireceğine alamet eder.

Rüyada zikir duymak büyük atılımlarda bulunacağına, borçların kapanacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına yorulmaktadır.

Rüyada camide zikir çekmek başarılarının katlanacağına, yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, gönül kapılarını açacağına işarettir.

Rüyada zikir tesbihi görmek içine düştüğü sıkıntılardan kurtulmak için çok büyük bir destek alacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine ancak sevdiği kişilerin vereceği destek ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, maddi açıdan büyük bir sıkıntı vereceğine, eşler arasında bazı sürtüşmeler yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada kabede zikir etmek kendi kabuğuna çekileceğine, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, rakiplerine karşı güç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada camide zikir görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, sorun olarak karşısına çıkan durumları kolay bir şekilde çözüme kavuşturacağına, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments