Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zikirmatik görmek

Rüyada zikirmatik görmek

Rüyada zikirmatik görmek ortaklık kurulan kişilerden gelecek destekler sayesinde işlerin düze çıkacağına, sevilen ve aranılan biri haline geleceğine, çok mutlu olacaklarına ve çok güzel bir hayat sürüleceğine, cesaret gerektiren işlere gireceğine, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, isteklerine ve hayallerine kavuşamayacağına işaret eder.

Rüyada zikirmatik gördüyseniz:

  • Yeni alanlara ilgi duyabilir, yeni dünyalar veya felsefeler keşfedebilir, yeni çevrelere girebilir ya da merak ettiğiniz konularda tatmin olma amaçlı bazı araştırmalar yapabilirsiniz.

Rüyada camide zikir yapmak çok güzel ve hayırlı olaylar yaşayacağına, böylece hayata yeniden sarılacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada zikir yaptığını görmek elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, telafisi olmayacak bir hata yapılabileceğine, uzun zamandır içinde bulunduğu parasal problemlerden yavaş yavaş kurtulacağına, variyetini çoğaltacağına, lüks içinde olacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına ve refah seviyesinin artmasına vesile olacak işlere gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada toplu zikir çekmek hayattan yana yüzünün güleceğine ve büyük bir kısmet alacağına, yaptığı hareketlerin aşırılığını fark etmemesi sonucunda ise çevresi ve sevdikleri tarafından yalnız bırakılacağına, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, yeni bir gönül ilişkisine başlanacağına rivayet eder.

Rüyada zikir duymak yükseleceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, gelirinin artacağına, rızkının da genişleyeceğine, duaların boşa gideceğine işaret eder.

Rüyada zikir çekenleri görmek zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, büyük bir ikilemde kalacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, yollarının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada zikir meclisi görmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, her istediği şeyin gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada zikir yapanları görmek geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, ancak yılmadan azimle çalışarak ve sabrederek karşısına çıkan fırsatları değerlendireceğine ve bu fırsatlardan birini kullanarak yeni bir fırsatın kapısını aralayacağına rivayet eder.

Rüyada zikir tesbihi görmek zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, ayrıcalık elde edeceğine, hayattan yana umudunun kırılacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments