Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zikir duymak

Rüyada zikir duymak

Rüyada zikir duymak sevdiklerine kavuşacağına ve muradına ereceğine, dertlerin ve sorunların bir şekilde aşılacağına, iş hayatının her geçen gün daha da bozulacağına, yeniliklerin peşi sıra geleceğine, rüya sahibinin hayatının kolaylaşacağına, çalıştığı yerde amir olacağına, yüzünün her daim güleceğine, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına delalettir.

Rüyada zikir duymak gördüyseniz:

  • Farkında olun veya olmayın özel yaşamınızda yeni bir sayfa açılıyor.

Rüyada zikir duymak konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, kişinin adeta gençleşeceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine, sıkıntılarla boğuşan bir akrabanın toparlanması için bir ortaklık kurulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada zikir sesleri duymak şansının kendisinden yana gideceğine, başarılarının çoğalacağına, çok büyük başarılar kazanarak kendisine iş hayatında çok önemli bir yer edineceğine delalet etmektedir.

Rüyada toplu zikir çekmek hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine, itibar, güç ve para kaybedeceğine, işlerin büyük bir açmaza gireceğine işaret eder.

Rüyada zikirle uçmak dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine, moral olarak çok iyi hissedeceğine, uzun zamandan beri haber beklenen bir yerden kötü bir haber geleceğine tabir olunur.

Rüyada zikir çekildiğini görmek yeni bir eve taşınacağına, bunun için her gün şükredeceğine, üzüntü duyulacak kötü haberler alınacağına delalet etmektedir.

Rüyada zikir çektiğini görmek işinden çıkarılacağına, işlerin günden güne daha da artacağına,  hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kişinin her türlü isteğine kolay yoldan kavuşacağına yorulur.

Rüyada camide zikir görmek ödemelerini yapamaz hale geleceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine, kendisini bir dedikodu malzemesi olarak bulacağına, zor zamanlardan geçerek ferahlığa çıkmaya çalışacağına, şanssızlıklar yaşayıp uzun bir zaman boyunca kendisini toparlayamayacağına ve çok zor durumlar düşeceğine delalet eder.

Rüyada kabede zikir etmek zaman bulmakta zorlanacağına, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, işlerinizde sorunlar yaşıyorsanız sorunlarınız ortadan kalkacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments