Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zikir çekildiğini görmek

Rüyada zikir çekildiğini görmek

Rüyada zikir çekildiğini görmek işlerine yeni işler katacağına, bunlar sayesinde hayata karşı güçlü olacağına, hiçbir zaman evindeki tenceresinin boş kalmayacağına, rahatının da, parasının da kâfi oranda olacağına ve sadece kendisine değil, torunlarına dahi yeteceğine, akıllıca adımlar atmaya başlayacağına, sevilen kişilerle iş konusunda bir birlik kurulacağına, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, başında dönen şanssızlık bulutunun dağılacağına inanılır.

Rüyada zikir çekildiğini gördüyseniz:

  • Kendinize çekidüzen vermelisiniz.

Rüyada zikir çekildiğini görmek huzursuzlukların sona ereceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, yeni işler konusunda büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, dertlerinden ve üzüntülerinden sevdiği kişilerin yardımları sayesinde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada zikir yaptığını görmek başına üzüntüye neden olacak olaylar geleceğine, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine inanılır.

Rüyada zikirle uçmak kendisini bu topluluğa yakın göreceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, daha fazla kazanç getireceğine tabir olunur.

Rüyada zikir yapanları görmek kardeşlerin arasına para ile ilgili bir sıkıntı gireceğine, kötü insanların kıskançlıklarından ve kötülüklerinden uzak bir hayat süreceğine, ferah bir döneme girileceğine yorulur.

Rüyada zikir çeken birini görmek en yukarılara çıkacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, hayırlı bir kısmetle evlilik yoluna girileceğine işarettir.

Rüyada zikir tesbihi görmek hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada toplu zikir çekmek yaşanan üzüntü ve sıkıntıları çözeceğine ve iş hayatında karşılaşacağı problemleri en kısa ve en hızlı şekilde ortadan kaldıracağına, ancak harcamalarına ve yaptıklarına dikkat etmesi gerektiğine, aksi takdirde zor zamanlar geçireceğine ve kötü bir durumla karşı karşıya kalacağına, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına alamet etmektedir.

Rüyada zikir çekenleri görmek sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, zarar getirecek bir kişi ile istemeden muhatap olunacağına, bu yüzden aile bireyleri ile tartışılacağına, alınacak tedbirlere rağmen uzun sürecek bir rekabete girileceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments