Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye zeytinyağı vermek

Rüyada ölüye zeytinyağı vermek

Rüyada ölüye zeytinyağı vermek düzenli ve disiplinli bir hayat süreceğine, deyim yerindeyse kişiye yar olmayacağına, doğru işler yapacağına, yaptığı çok güzel ve hayırlı işler sayesinde sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine ve Allah’ın izni ile gönlünün düştüğü ikiliği de atlatacağına, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına işarettir.

Rüyada ölüye zeytinyağı vermek gördüyseniz:

  • Tutkulu kişiler özel yaşamınızda rahat hissetmenize yardımcı olabilir.

Rüyada ölüye zeytinyağı vermek işlerin sarpa saracağına, yakın bir kişi ile girilen yolda büyük bir borcun altına girileceğine, kişinin kalbini sızlatan sorunlardan uzaklaşacağına, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına işarettir.

Rüyada zeytinyağı aldığını görmek ters giden işlerin düzeleceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, bunun da başarılarına olumlu yönde etki edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada hakiki zeytinyağı görmek çok büyük ve sıkıntılı bir döneme girilecekken bir dostun yardım etmesi ile bu durumdan kurtulacağına, iyi niyetlerinin karşılık göreceğine, fikirlerinin can bulacağına, yüksek tahsil yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada zeytinyağı döküldüğünü görmek yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, eline geçecek olan fırsatların günden güne çoğalacağına, uzun zamandan beri bozuk olan sağlığının yerine geleceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına yorulmaktadır.

Rüyada saçına zeytinyağı sürmek zor bir döneme gireceğine, işlerinin çok zor zamanlara gireceğine, yıpranacağına, strese gireceğine alamet eder.

Rüyada zeytinyağı doldurmak işinde de büyük başarılara imza atacağına, sorunlarının çözümünde destek olacağına, girdiği tüm işlerde büyük zarar edeceğine işarettir.

Rüyada zeytinyağı taşımak kendisinden beklenmeyen üstün bir performans göstererek sevdiklerini ve ailesini gururlandıracağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına, aile hayatında kendisini daha mutlu edecek bazı olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada şişeye zeytinyağı doldurmak eline geçen fırsatların istediği sonuçları vermeyeceğine, eş, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına, ailesini kaybedeceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments