Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zeytinyağı şişesi görmek

Rüyada zeytinyağı şişesi görmek

Rüyada zeytinyağı şişesi görmek olanaklarının eskisinden çok daha iyi olacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, sıkıntıların kısa zaman içinde sona ereceğine, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına, ters giden bir durumla karşılaşılacağına, kurtuluş yollarına ulaşacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine işarettir.

Rüyada zeytinyağı şişesi gördüyseniz:

  • Size, kendinizi iyi hissettirmeyecek şeyler yaptırmak için baskı kuran kişiler olabilir.

Rüyada zeytinyağı şişesi görmek aile hayatı ile ilgili çok güzel adımlar atılacağına, mutlu ve huzurlu olunacağına, iş hayatında gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada şişede zeytinyağı görmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, başarılı bir iş hayatına sahip olunacağına, parasal olarak çok büyük destek vereceğine yorulur.

Rüyada şişeye zeytinyağı doldurmak işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine, hayat düzeninin alt üst olacağına tabir olunur.

Rüyada birine zeytinyağı vermek iş hayatında yaşadığı duraklamanın sona ereceğine, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine alamet eder.

Rüyada yüzüne zeytinyağı sürmek huzursuzluk ve endişe gibi durumların ortadan kalkacağına, yokluğa, darlığa düşeceğine, çalışma hayatında bir takım zorluklar yaşamaya işaret eder.

Rüyada hakiki zeytinyağı görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını çözüme kavuşturacağına, moralinin, keyfinin kaçacağına, kafasının karışacağına ve bir türlü sağlıklı bir karar veremeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada zeytinyağı görmek hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, istediği her şeyi kolayca alabileceğine, kişisel ihtiyaçlarını rahatlıkla giderebileceğine ve ailesini en iyi şekilde geçindirmeyi başaracağına, verilen sözlerin tutulacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Rüyada zeytinyağı yediğini görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, sevinç, mutluluk ve bereket dolu haberler alınacağına, yakın akrabadan gelecek habere rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments