Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada plan kurmak

Rüyada plan kurmak

Rüyada plan kurmak aile hayatının sorunsuz olacağına, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, yakın bir arkadaşla birlikte yeni işlere girileceğine, aile hayatında ve sosyal hayatta yaşanan tartışmaların kısa zaman içinde tatlıya bağlanacağına, maddi durumunuz iyiyse işlerinizin kötüleşeceğine, uğursuzlukların kol gezeceğine ve başarısızlıklar nedeni ile hayal kırıklıkları yaşanacağına, sıkıntılara karşı borç bulunamadığı için zararın daha da büyüyeceğine, şansının döneceğine, kısmetinin açılacağına yorulur.

Rüyada plan kurmak gördüyseniz:

  • Gelişmelerin hızına ayak uyduramadığınız için öncelikle hoş olmayan sürprizler gibi gelebilir.

Rüyada plan kurmak pek güven vermeyen bir kişinin iş teklifinin geri çevrileceğine, olaylar karşısında hiçbir zaman fevri davranmayacağına, gerekli önlemleri alarak kendisine zarar vermek isteyen kişileri kendinden uzak tutacağına alamet eder.

Rüyada plan yapmak çevresinin kötü, art niyetli ve kem gözlü kişilerle dolacağına böylece çok zor, sıkıntılı ve çetin günler yaşayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok rahat bir hayat süreceğine, kurulmuş bir ortaklığın bozulacağına, daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine delalet eder.

Rüyada ev planı görmek kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, konforunu ve rahatını yitireceğine delalettir.

Rüyada plan proje görmek olumlu ve güzel gelişmeler kapısının aralanacağına, yaşanan üzüntülü günlerin biteceğine, güvendiği kişilerin sahtekâr kimseler olacağına işaret eder.

Rüyada iş planı yapmak çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, bu sayede yıllardan beri çok istediği ve arzuladığı şeylere kavuşacağına, idealist kimse olacağına, hayallerinin peşinden koşmaktan yorulmayacağına ve bu yolda karşısına çıkacak engellerin ve aksiliklerinde de kendisini yıldırmasına izin vermeyeceğine, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada plan yaptığını görmek korkularının, kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, yolunun ve geleceğinin açık olacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine işarettir.

Rüyada tatil planı yapmak geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, arkadaşlarının, akrabalarının, eşinin ve çocuklarının kendisi için makbul ve hayırlı kimseler olacağına, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine alamet eder.

Rüyada plan çizmek umutlarını yitireceğine ve emeklerinin de boşa gitmesine neden olacak bazı atılımlar yapacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments