Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtlu zeytin görmek

Rüyada kurtlu zeytin görmek

Rüyada kurtlu zeytin görmek hayırlı ve de uğurlu olacak girişimlerde bulunacağına, yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, yenileneceğine, tüm sıkıntılarını ve dertlerini geride bırakacağına, işi ile gündeme geleceğine, çok büyük çalışmalara girileceğine ancak bu işlerin herhangi bir şekilde sekteye uğrayacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, başarılarının önünde hiç kimsenin durmayacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına ve gözyaşı dökeceğine işaret eder.

Rüyada kurtlu zeytin gördüyseniz:

  • Bazı konuları kolay şekilde dile getirebilir veya kolayca halledebilirsiniz.

Rüyada zeytin kurdu görmek içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine delalet etmektedir.

Rüyada zeytinin içinde kurt görmek ağız tadının yerine geleceğine, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurtlu zeytin yemek hiç beklenmeyen bazı sıkıntıların başgöstereceğine, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına, bolluğa ve berekete kavuşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zeytin içinde kurt görmek işlerinde bir aksama yaşayacağına, mesleğindeki statüsünün de artacağına, ticaret hayatın da sağlam bir yeri olacağına delalet eder.

Rüyada kurtlu zeytin görmek kavgaların ve tartışmaların ortadan kaldırılacağına, mali sıkıntılarla uğraşmak zorunda kalacağına, çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına yorulur.

Rüyada kurtlanmış zeytin görmek bazı kişiler ile iş ortaklığı kuracağına, kurulan bir yuvaya nifak tohumları ekilmesine, maddi sıkıntıların ortaklar arasındaki tartışmaları alevlendireceğine ve yakın bir zamanda sağlık sorunları ile ilgili olarak kötü bir haber alınacağına rivayet eder.

Rüyada kurtlu siyah zeytin görmek büyük atılımlarda bulunacağına,  çok büyük kazançlar elde edeceğine, hoş bir sürprizle karşılaşılacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada zeytin ağacı budamak bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, iş hayatında rakip olduğu kişileri girecekleri rekabette yenilgiye uğratacağına, sorunların ve sıkıntıların aile bireylerinin vereceği destekler sayesinde ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments