Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada zemzem dağıtmak

Rüyada zemzem dağıtmak

Rüyada zemzem dağıtmak büyük sorunlara ve sıkıntılara sebep olacağına, vurdumduymaz bir kişi olduğu için büyük zarar vereceğine, insanlara yol göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların üst üste geleceğine, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, tabiri caizse bir yudum şifanın peşinden gideceğine, huzurlu ve mutlu olacağı günlerin geleceğine, çeşitli çalışmalar gerçekleştirdiği için çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada zemzem dağıtmak gördüyseniz:

  • Bazı gelirler sonlanabilir veya ikili ilişkilerde maddi anlamda dürüst davranılmaması sorun yaratabilir.

Rüyada zemzem suyu dağıtmak karamsar ve umutsuz olacağına sonra da kafasındaki soru işaretlerine cevap bulacağına bu sayede korkularından, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, iyi işler yaparak ailesinin gözünde değerleneceğine, umutların, çabaların ve emeklerin boşa çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada zemzem dağıtmak bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, birçok sorunla karşı karşıya kalacağına, hak olmayana da hiçbir zaman göz dikmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada hurma ve zemzem görmek uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, hayal edilen şeylere ulaşılamamasından ötürü hayalkırıklığı yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada zemzem suyu vermek gerek maddi gerek manevi anlamda zarara ve ziyana uğrayacağına, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına, doğru yatırımlar ile maddi olanakların daha iyi hale getirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada zemzem kuyusu görmek aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, küslerin barışacağına, elini attığı işleri yakın zaman içinde çok hayırlı bir şekilde ileri götüreceğine delalet eder.

Rüyada ölüye zemzem suyu vermek dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine, çıkılan uzun bir yolculuğun ardından bazı projeler gerçekleştirileceğine delalettir.

Rüyada kabede zemzem içmek onun için çok kıymetli olacak ve belki de hayati önem taşıyacak bir konuda kolay kolay kimsenin yapmayacağı bir şey yapacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine, azmi ve çalışkanlığı ile takdir toplayacağına alamet eder.

Rüyada hacca gitmek zemzem içmek ev ahalisinden birisine yapılan bir kötülüğün bertaraf edileceğine ve mutlu ve huzurlu bir yuvaya sahip olunacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments